Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της νέας ενημέρωσης του Diablo III

Αν είσαι φαν του παιχνιδιού θα ξέρεις ήδη για τις αλλαγές που έχει επιφέρει το νέο patch του Diablo III. Ωστόσο, αν έχεις καιρό να μπεις να παίξεις θα σου πούμε τις πολύ βασικές προσθήκες του patch 2.0.1 που βρίσκεται ήδη online, για να σε κάνουμε να το ξανασκεφτείς να μπεις.

Η Blizzard λοιπόν με την ενημέρωση 2.0 αναβαθμίζει σχεδόν όλα

της τα συστήματα στην έκδοση 2.0 τους. Ξεκινώντας με το Loot 2.0, όπως θα έχεις ακούσει και σου έχουμε πει και από το beta preview του Reaper of Souls, -εφόσον το Auction House θα αποτελεί σε λίγο καιρό παρελθόν- έρχεται να σου προσφέρει καλύτερα και περισσότερο στοχευόμενα με τον χαρακτήρα σου drops.

Στον τομέα της δυσκολίας του παιχνιδιού υπάρχουν πλέον πέντε επίπεδα (Normal, Hard, Expert, Master και Torment) με το τελευταίο να «σπάει» σε έξι μέρη προσφέροντας τα καλύτερα drops –και την περισσότερη δυσκολία σίγουρα. Επίσης, με το Paragon 2.0 το όριο των level έχει γίνει παρελθόν.

Τέλος, όπως είχε πει και ο Κηπουρόπουλος, το Diablo III πάει social με τις Clans και τα Communities, τα οποία δίνουν περισσότερους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των παικτών.

Για να διαβάσεις τα λεπτομερή patch notes θα πας στην επίσημη σελίδα του Diablo III.

The post Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της νέας ενημέρωσης του Diablo III appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα