Οι πρώτες σκηνές από το gameplay του Mass Effect Andromeda

5 χρόνια είναι πολλά, χωρίς Mass Effect, κύριοι της Bioware. Τόσο πολλά που επιστρέφουμε στα προηγούμενα για… επαναληπτικό walkthrough. Το Mass Effect Andromeda αναμένεται πλέον στο 1ο τρίμηνο του 2017, και τα έως τώρα trailers δείχνουν κυρίως τμήματα από cutscenes. Έτσι οι αντιδράσεις μας στο πρώτο 3-λεπτο από το gameplay του παιχνιδιού, μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν από ένα… drooling emoticon! Μάλιστα πρόκειται για

demo από το νέο PS4 Pro, που μεταφράζεται σε 4K γραφικά! Μην ανησυχείτε όμως αν δεν έχετε UHD TV, καθώς η EA μας καθησυχάζει ότι το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό σε οποιαδήποτε ανάλυση.

Μάθαμε επίσης λίγα ακόμα πράγματα για τον πρωταγωνιστή, που ονομάζεται Ryder. Σύμφωνα με την EA, και η αρσενική και η θηλυκή εκδοχή του χαρακτήρα συνυπάρχουν στον κόσμο του Andromeda ως αδέλφια, ενώ ο ένστολος που βλέπουμε στο trailer είναι ο πατέρας των δύο! Στο ίδιο το gameplay τώρα, εκτός από την κίνηση vaulting, για υπερπήδηση απλών εμποδίων, ο Ryder είναι εφοδιασμένος και με ένα jetpack (!!!) για σύντομες αποστάσεις, βεβαίως.

Το scanning δουλεύει πλέον και σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή μπορείτε να αναλύετε όχι μόνο πλανήτες από το διαστημόπλοιο, αλλά και το περιβάλλον γύρω σας ως Ryder, κάτι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και αναμενόμενο, με δεδομένο ότι βρίσκεστε πλέον σε διαφορετικό γαλαξία! Επίσης μπορείτε να δημιουργείτε interfaces με εξωγήινα μηχανήματα (υποθέτουμε με τη λογική ότι τα μαθηματικά είναι η γλώσσα του σύμπαντος) για να τα χειρίζεστε.

Η περιοχή που παρουσιάζεται στο demo μοιάζει πραγματικά εξωγήινη, και δίνει την αίσθηση ενός εξελιγμένου πολιτισμού. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, μας θύμισε σε εκπληκτικό βαθμό τα ruins των precursors από το Assassin’s Creed, με τις μεταβαλλόμενες σκουρόχρωμες κατασκευές και την πλούσια επένδυση από neon lights. Επίσης φαίνεται να έχει δοθεί παραπάνω σημασία στην εξερεύνηση, κάτι που κατά γενική ομολογία έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Δυστυχώς δεν είδαμε καμία σκηνή με το σύστημα μάχης του Mass Effect Andromeda, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Bioware δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους για πολύ καιρό. Προς το παρόν απολαύστε κι εσείς το μικρό αλλά χορταστικό demo, και… αρχίστε να πακετάρετε βαλίτσες για την Ανδρομέδα!

The post Οι πρώτες σκηνές από το gameplay του Mass Effect Andromeda appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα