Χαμός! Νέο Super Mario game στο App Store και Pokemon Go στο Apple Watch!

Σήμερα είναι η «μεγάλη μέρα» της Apple, καθώς η γνωστή εταιρεία πραγματοποιεί τα «αποκαλυπτήρια» του iPhone 7, του νέου της smartphone το οποίο θα απασχολεί για πολύ καιρό τους fans της mobile τεχνολογίας. Σε κάθε Apple event η γνωστή εταιρεία

παραθέτει τα όπλα της και φέτος ο Tim Cook αποφάσισε να δώσει ένα πιο «gaming» χρώμα στο event της ανακοίνωσης της νέας ναυαρχίδας της Apple, παρουσιάζοντας ένα αποκλειστικό Super Mario game, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Store της Apple!

Το Super Mario Run θα αποτελεί ένα endless runner game, στο οποίο οι παίκτες με απλά taps στην οθόνη του iPhone τους θα προσπαθούν να κατευθύνουν τον διάσημο «υδραυλικό», ξεπερνώντας τα διάφορα εμπόδια που βγαίνουν στο δρόμο του. Το παιχνίδι θα διαθέτει battle mode στο και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα αναφορικά με την τιμή του ή την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, με τους υπεύθυνους της Apple και της Nintendo να τονίζουν ότι θα είναι έτοιμο λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα.

Πέραν όμως του νέου Super Mario game, η Apple είχε έναν ακόμη κρυμμένο άσσο στο μανίκι της, καθώς ο Tim Cook μαζί με τον ιδρυτή και CEO της Niantic Labs, John Hanke ανακοίνωσαν την ειδική version του Pokemon Go για το Apple Watch! Το ειδικά σχεδιασμένο app θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Apple Watch, ενώ επιπλέον θα συνεργάζεται και με το gadget Pokemon Go Plus όταν αυτό κυκλοφορήσει… Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω είναι εμφανές ότι η Apple κάνει μία από τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή, καθώς η νέα αυτή στενότερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι βέβαιο ότι θα τις ωφελήσει και με το παραπάνω!

The post Χαμός! Νέο Super Mario game στο App Store και Pokemon Go στο Apple Watch! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα