Οι πωλήσεις του Resident Evil 0 HD φτάνουν τις 800.000!

To τελευταίο remaster της Capcom, Resident Evil HD 0 δεν τα πήγε και άσχημα, καθώς κατάφερε να πουλήσει περίπου 800.000 copies, μία επίδοση που σίγουρα προσφέρει αρκετή χαρά στους υπευθύνους της, καθώς βλέπουν ότι οι remastered editions των ιστορικών games τους τραβούν το ενδιαφέρον των gamers. Το παραπάνω νούμερο αφορά αποκλειστικά σε digital downloads

και επιτεύχθηκε μέσα στο χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου (όπου και κλείνει ουσιαστικά το οικονομικό έτος της ιαπωνικής εταιρείας). Για αυτό και δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή οι πωλήσεις του Resident Evil 0 HD να προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο.

Αν μη τι άλλο, η πολιτική των remasters δείχνει να αποδίδει, για αυτό και μετά το Resident Evil 6, η Capcom σχεδιάζει τις remastered editions του Resident Evil 4 και 5. Το 2016 είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον πρώτο τίτλο του θρυλικού franchise, για αυτό και η Capcom σίγουρα θα ρίξει το βάρος στην ενδυνάμωση του Resident Evil brand, ενώ για το 2017 ακούγεται ότι υπάρχουν στα σκαριά τρία νέα games, όπου το ένα εξ’ αυτών υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει τα 4 εκατομμύρια σε πωλήσεις (οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε το πιθανότερο είναι νέα έχουμε ένα νέο Resident).

The post Οι πωλήσεις του Resident Evil 0 HD φτάνουν τις 800.000! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα