Definitive Technology Mythos SSA-42: «Surround απόλαυση από ένα ηχείο»!

[Δ.T.] Η τέλεια λύση όταν τα πίσω ηχεία δεν είναι καν επιλογή. Για όσους δεν μπορούν ή επιλέγουν να μη χρησιμοποιήσουν πίσω ηχεία , αλλά θέλουν όλες τις συγκινήσεις του πεντακάναλου ήχου surround, η Definitive Technology προσφέρει τη σειρά SSA. Τα μοντέλα της σειράς SSA ενσωματώνουν μια μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί τη χωροταξική παρουσίαση των πέντε καναλιών για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι περιβάλλεστε από πέντε ξεχωριστά ηχεία υψηλής απόδοσης. Η απόλαυση μίας θαυμάσιας audiophile surround εμπειρίας

δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το μοναδικό αυτό ηχείο σε οποιοδήποτε πολυκάναλο ενισχυτή για να απολαύσετε τον πληρέστερο ήχο surround χωρίς την ενόχληση των μακριών καλωδίων και τη εύρεση χώρου για τα πίσω ηχεία.

Πέντε ξεχωριστά κανάλια από ένα υπέροχο ηχείο, με ιδανικές διαστάσεις ώστε να ταιριάζει με τις τηλεοράσεις 50-ιντσών και άνω.Η τέλεια λύση surround ηχείου όταν δεν έχετε τη δυνατότητα ή δε θέλετε να τοποθετήσετε πίσω ηχεία…Απολαύστε πληρέστερο ήχο surround, με το κομψό περίβλημα να ξεχωρίζει!Μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε στον τοίχο είτε στο έπιπλο της τηλεόραση σας!

Η τιμή του Mythos SSA-42 ανέρχεται στα 799 ευρώ και περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ.

The post Definitive Technology Mythos SSA-42: «Surround απόλαυση από ένα ηχείο»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα