Οι gamers τιμούν τη μνήμη της Princess Leia

To 2016 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που η ανθρωπότητα έγινε ακόμη πιο φτωχή, λόγω της απώλειας αρκετών προσωπικοτήτων που έλαμψαν στον χώρο της διανόησης και του θεάματος. Για τους fans του Star Wars, το (καταραμένο) 2016 σημαδεύτηκε από την απώλεια της Carrie Fisher, η οποία συνδέθηκε με τον μυθικό ρόλο της Princess Leia (και σίγουρα έκανε πολλές καρδιές να σκιρτήσουν). Οι gamers και fans του Star

Wars δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε μία τόσο τεράστια απώλεια, για αυτό μέσα από τα Star Wars-based games εκφράζουν με το δικό τους τρόπο την θλίψη τους για το θάνατο της Carrie Fisher.

Ξεκινώντας με το Star Wars: The Old Republic, δεκάδες gamers συγκεντρώθηκαν έξω από μία περιοχή που ονομάζεται The House of Organa στον πλανήτη Alderaan και τίμησαν την αιώνια πριγκίπισσα τους (όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί). Επίσης, αρκετοί εξ ‘ αυτών ζητούν από την BioWare να δημιουργήσει ένα εδικό tribute για την Leia ή κάποιου είδους online event. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι gamers του Battlefront, οι οποίοι ζητούν από την DICE να προσθέσει περισσότερο content που να σχετίζεται με την ηρωίδα που υποδύθηκε η Carrie Fisher. Από την στιγμή βέβαια που η Electronic Arts διαχειρίζεται το Star Wars franchise θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε την Leia σε κάποιο από τα μελλοντικά games της.

The post Οι gamers τιμούν τη μνήμη της Princess Leia appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα