Ντεμπούτο στο PC για το Ghost of Tsushima

Ένα ακόμα δημοφιλές παιχνίδι του PlayStation είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του στο PC. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το Ghost of Tsushima, ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4. Η ανοικτού κόσμου περιπέτεια θα είναι διαθέσιμη στο Steam και το Epic

Games Store στις 16 Μαΐου.

Η εταιρεία Nixxes, μέλος του σταφ της Sony για τις μεταφορές παιχνιδιών στο PC, ανέλαβε το έργο να φέρει το παιχνίδι της Sucker Punch σε άλλη μια πλατφόρμα. Μαζί με την επέκταση Iki Island και τη λειτουργία co-op multiplayer Legends, το Ghost of Tsushima θα προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που οι φανατικοί αναμένουν από τις μεταφορές παιχνιδιών PlayStation στο PC, συμπεριλαμβανομένων των ξεκλειδωμένων framerates και εκτεταμένων ρυθμίσεων γραφικών.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 τον Ιούλιο του 2020. Η ιστορία ακολουθεί τον Jin Sakai, έναν samurai που προσπαθεί να υπερασπιστεί το νησί Tsushima από την εισβολή των Μογγόλων κατά τη διάρκεια της μογγολικής εισβολής του 1274. Το παιχνίδι έχει λάβει θετικές κριτικές για τον κόσμο, την οπτική παρουσίαση και το μοναδικό σύστημα μάχης. Οι παίκτες ελέγχουν τον Jin καθώς εξερευνούν τον κόσμο και πολεμούν εχθρούς.

Το Ghost of Tsushima έχει επίσης λάβει μια επανακυκλοφορία με τον τίτλο “Ghost of Tsushima: Director’s Cut” για το PlayStation 5, προσφέροντας νέο περιεχόμενο και βελτιώσεις.

Η είδηση ότι το Ghost of Tsushima έρχεται στο PC είναι μια μεγάλη ανακοίνωση για τους φανατικούς του παιχνιδιού και για τους λάτρεις του gaming στην πλατφόρμα του PC. Αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων συστήματος, στις επόμενες εβδομάδες.

The post Ντεμπούτο στο PC για το Ghost of Tsushima appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα