Πρώτο trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Η στιγμή που περιμέναν οι θαυμαστές του Elden Ring επιτέλους έφτασε με το Shadow of the Erdtree!

Από το 2023, η FromSoftware επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του DLC Shadow of the Erdtree, αλλά χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Έκτοτε, η εταιρεία παρέμεινε σιωπηλή, μέχρι

που τώρα μάθαμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στα Lands στις 21 Ιουνίου 2024. Το DLC θα είναι διαθέσιμο σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα έχουν αλλάξει από την κυκλοφορία του Elden Ring τον Φεβρουάριο του 2022. Οι fans ανυπομονούν να επιστρέψουν στον κόσμο του παιχνιδιού με αυτό το DLC και να ανακαλύψουν τις νέες προκλήσεις που τους περιμένουν. Η τιμή του Shadow of the Erdtree για όσους έχουν ήδη αγοράσει τον αρχικό τίτλο θα είναι €39.99, ενώ θα κυκλοφορήσουν και δύο νέες εκδόσεις.

Η πρώτη είναι η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, που θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι για PS5 και Xbox Series X στην τιμή των €79.99.

Επιπλέον, θα υπάρξει μια πολυτελής συλλεκτική έκδοση με την ονομασία Elden Ring: Shadow of the Erdtree Collector’s Edition για PC, PS5 και Xbox Series X, η οποία θα διατίθεται στην τιμή των €259.99. Αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το DLC, καθώς και διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως το αγαλματίδιο ύψους 46 εκατοστών του ‘Messmer The Impaler’.

The post Πρώτο trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα