Νέο trailer στο Far Cry 5 μας γνωρίζει με τα μέλη της αντίστασης!

Το Far Cry 5 είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα πιο υποσχόμενα games του 2018 και σίγουρα είναι αρκετοί οι gamers που έχουν σημειώσει την 27η Μαρτίου που κυκλοφορεί για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One. Όσο βέβαια πλησιάζει το release του τίτλου της Ubisoft,

μας δίνεται η ευκαιρία να εξετάσουμε καλύτερα αρκετές από τις πτυχές του shooter που θα διαδραματίζεται στην Montana των Η.Π.Α.

Στο νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Far Cry 5, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός σερίφη, ο οποίος καλείται αν καταπολεμήσει τις εγκληματικές πράξεις της Eden’s Gate, μίας αινιγματικής παραθρησκευτικής οργάνωσης που κινεί τα νήματα του εγκλήματος στην ευρύτερη περιοχή. Ο ήρωας σας φυσικά για να μπορέσει να επιβιώσει θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μία σειρά από πολίτες, οι οποίοι δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για την Eden’s Gate. 7 ήρωες μαζί με ένα συμπαθέστατο σκύλο (Boomer) μπορούν να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή με τα ξεχωριστά skills και special abilities τους. Στο Guns for Hire Compilation video που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τους 7 ήρωες και τον τετράποδο Boomer εν δράσει και να πάρετε μία καλή γεύση από το vehicle combat του παιχνιδιού. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και κάτι μας λέει ότι θα ξετρελαθείτε!

The post Νέο trailer στο Far Cry 5 μας γνωρίζει με τα μέλη της αντίστασης! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα