Έκπληξη! To Agents of Mayhem γίνεται board game!

To Agents of Mayhem ήταν σίγουρα ένα πολύ ιδιαίτερο και over-the-top game, το οποίο είχε τα «προβληματάκια» του, αλλά αν μη τι άλλο είχε τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας πατώντας εδώ). H Academy Games που ειδικεύεται στην δημιουργία tabletop games αποφάσισε να σχεδιάσει μία επιτραπέζια εκδοχή του γνωστού video

game! Το Agents of Mayhem: Pride of Babylon ανέβηκε την περασμένη εβδομάδα στο Kickstarter και έσπασε τα κοντέρ, καθώς όχι μόνο έπιασε τον αρχικό στόχο του, μέσα σε λίγες μέρες, αλλά αυτή τη στιγμή οι εμπνευστές του έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν κοντά στα 120.000$ (τετραπλασιάζοντας το αρχικό ποσό που ζήτησαν)!

Το concept που ετοιμάζει η Academy Games σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς οι εμπνευστές του έχουν σχεδιάσει ένα τρισδιάστατο board, ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι ότι οι παίκτες μπορούν να «κατασκευάσουν» καταστρεφόμενα κτίρια! Μάλιστα, οι εμπνευστές του Pride of Babylon υπόσχονται ότι στην board game έκδοση του Agents of Mayhem, θα υπάρχει ένα story όπου η πράξη κάθε παίκτη θα μετράει, ενώ επιπλέον θα υπάρχει και η δυνατότητα για customization στους χαρακτήρες, αλλά και η επιλογή ανάμεσα στην παράταξη LEGION και MAYHEM. Η καμπάνια στο Kickstarter του Agents of Mayhem: Pride of Babylon ολοκληρώνεται στις 27 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι αναμένεται να φτάσει στους πρώτους backers μέσα στον Σεπτέμβριο.

The post Έκπληξη! To Agents of Mayhem γίνεται board game! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα