Μοναδικές βίντεο – στιγμές από το Xbox Arena Festival!

To Xbox Arena Festival που έλαβε χώρα στις 19/5 στο Κτήριο 56 του Ελληνικού Κόσμου αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά gaming events όλων των εποχών. Η Microsoft Hellas κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα αρκετά δύσκολο gaming project για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς η αλήθεια είναι ότι κάτι αντίστοιχο δεν είχε ξανασυμβεί στη χώρα μας. Χιλιάδες gamers αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια

και δε χωράει αμφιβολία ότι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, καθώς το Xbox Arena Festival θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας μίνι-παράδεισος για κάθε μικρό ή μεγάλο φίλο του gaming. H διοργάνωση ήταν άψογη, καθώς τόσο οι υπεύθυνοι της Microsoft όσο και οι χρυσοί χορηγοί του εν λόγω κολοσσιαίου gaming festival πήραν άριστα!

Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι ένα στοιχείο που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι από την αρχή μέχρι τέλος υπήρχε διάχυτη στο χώρο μία «happy» ατμόσφαιρα. Σε αυτό συνέβαλλαν και τα αμέτρητα happenings, που χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους gamers, ενώ στο «παιχνίδι» μπήκαν και όλα τα gaming sites που συμμετείχαν ως επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας στο Xbox Arena Festival, πραγματοποιώντας άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Το Gameslife.gr στη δική του παρουσίαση θέλησε να μεταδώσει μία νότα από τα παλιά και ο Δημήτρης Σκιάννης μαζί με τον Πέτρο Κυπραίο ταξίδεψαν τους fans του Xbox 15 χρόνια στο παρελθόν, φέρνοντας στη σκηνή τον «παππού» του σημερινού Xbox One (τι «γιορτή» θα ήταν άλλωστε εάν δεν προσκαλείς τους συγγενείς σου)… Tο πρώτο Xbox κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2001 και άλλαξε άρδην την εικόνα που επικρατούσε τότε για το gaming. Με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τις 24 εκατομμύρια κονσόλες, δεκάδες ΑΑΑ games και έχοντας στη φαρέτρα του την πρώτη λειτουργική online υπηρεσία σε κονσόλα (Xbox Live), το πρώτο Xbox δεν χωράει αμφιβολία ότι ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σημαντικότερες βίντεο-στιγμές του Xbox Arena Festival, όπως επίσης και την παρουσίαση που ετοιμάσαμε! Δεν σας κρύβουμε ότι περάσαμε υπέροχα και αφού πρώτα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Microsoft Hellas για την επιτυχή διοργάνωση, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και του… χρόνου!

The post Μοναδικές βίντεο – στιγμές από το Xbox Arena Festival! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα