Ματιές στο open-world περιβάλλον του Watch Dogs 2 με νέο trailer!

Ένα στοιχείο που σίγουρα αποτελεί σήμα κατατεθέν του κόσμου του Watch Dogs έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός ανεξάντλητου open-world περιβάλλοντος, με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Εν αντιθέσει με το Watch Dogs 1, όπου ήταν περισσότερο μία ιστορία εκδίκησης (ένας hacker

είχε ως στόχο να εκδικηθεί τον θάνατο της ανιψιάς του), εδώ o βασικός πρωταγωνιστής καλείται να συνθλίψει το ctOS 2.0, ένα απολυταρχικό σύστημα ελέγχου και επιτήρησης της πόλης του San Francisco.

Η βάση του gameplay είναι ένας συνδυασμός action/adventure με third-person shooter και ένα στοιχείο που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον της gaming community είναι η ύπαρξη μίας σειράς από διασκεδαστικά multiplayer modes που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή έως 8 παικτών (σε co-op ή σε VS modes). Για τους fans υπάρχει ήδη ποικιλία διαφορετικών πακέτων (Core, Deluxe, Gold, San Francisco, Wrench Jr. Robot Collector’s και The Return of DedSec Collector’s Case), τα οποία είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία. Το Watch_Dogs 2 κυκλοφορεί επίσημα στις 15 του Νοέμβρη για PlayStation 4 και Xbox One και στις 29 του μήνα για Microsoft Windows. Μέχρι τότε μπορείς να απολαύσεις το νεότερο trailer του παιχνιδιού παρακάτω και να σχηματίσεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον open-world κόσμο του:

The post Ματιές στο open-world περιβάλλον του Watch Dogs 2 με νέο trailer! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα