Ο πιο «καμένος» fan του Football Manager μπαίνει στα Ρεκόρ Guinness!

Πόσες ποδοσφαιρικές seasons είναι το maximum που μπορεί κανείς να παίξει στο Football Manager: 10, 20… 50; Ε λοιπόν, ένας φανατικός φίλος του Football Manger μάλλον το… «τερμάτισε», καθώς έπαιξε συνεχόμενα 154 σεζόν στο πετυχημένο game της Sports Interactive! Πρόκειται για τον Νορβηγό Darren Bland, ο οποίος κατάφερε επίσης να κερδίσει 151 ποδοσφαιρικούς τίτλους! Μάλιστα, εάν

το Manager επέτρεπε σε κάποιους παίκτες να παίξουν πάνω από τα 100, τότε ενδεχομένως να συνέχιζε να έπαιζε για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε παίζοντας μέσα σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνέβησαν πάρα πολλά ευτράπελα, ενώ όπως ισχυρίζεται στις περισσότερες στιγμές στην καριέρα του συνήθιζε να αγοράζει παίκτες σχετικά φθηνά και να τους πουλάει στη συνέχεια σε πραγματικά εξωπραγματικές τιμές! Τα κατορθώματα του Bland έπεσαν στην αντίληψη της διοργανώτριας αρχής των ρεκόρ Guinness, όπου φυσικά βράβευσε τον απίθανο manager ως τον παίκτη με τις περισσότερες ώρες ενασχόλησης με τον αγαπημένο τίτλο της Sports Interactive. Για να καταλάβετε το επίπεδο της «καμενιάς», το save του Bland μέτρησε 4169 ώρες παιχνιδιού, το οποίο μεταφράζεται σε 174 full ημέρες από τη ζωή του. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η συνεχής ενασχόληση του με το μανατζεριλίκι, τον έκανε τόσο καλό που έφτασε στο σημείο να κάνει αίτηση για να τον πάρουν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool, δηλώνοντας απλώς στο βιογραφικό του ότι είχε λιώσει ανελέητα στο FM. Τέλος, αν και ο πιο καμένος manager όλων των εποχών, ισχυρίζεται ότι το λιώσιμο του με το Football Manager δεν τον εμπόδισε από τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες του (εμείς μάλλον θα τον πιστέψουμε… δύσκολα). To Football Manager 2017 έχει ήδη κυκλοφορήσει και προβλέπεται ότι θα πέσουν πολλά (μα πάρα πολλά) ξενύχτια!

The post Ο πιο «καμένος» fan του Football Manager μπαίνει στα Ρεκόρ Guinness! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα