Το ελληνικό indie Claws of Furry μπήκε στο Kickstarter!

Θυμάσαι μήπως ένα άρθρο μας για μια ιδιαίτερη έκθεση με τίτλο «GROW Games expo»; Εμείς σίγουρα θυμόμαστε τα πάντα, ανάμεσά τους και το ενδιαφέρον game του studio Terahard «Claws of Furry», το οποίο πρόσφατα μπήκε στο Kickstarter (εδώ)! Αναρωτιέσαι τι εστί; Είναι ένα ελληνικό, indie, multiplayer game στο οποίο παίρνεις το ρόλο μιας…ninja γάτας, η οποία μαζί με άλλες ninja

γάτες προσπαθεί να σώσει το Master της! Μοναδικά features του παιχνιδιού αποτελούν τα 50+ levels, καθώς και το co-op mode που σου επιτρέπει να συνεργαστείς με έως και 4 (μαζί με σένα) φίλους σου! Το Claws of Furry θυμίζει έντονα arcade παιχνίδι με beat’em up χαρακτήρα, ενώ σου επιτρέπει να δυναμώσεις, ενισχύοντας τα skills σου όσο προχωράς. Το σχέδιο είναι δουλεμένο στο χέρι και η αισθητική του παιχνιδιού σίγουρα είναι ιδιαίτερα νοσταλγική και όμορφη.

Όπως σε πολλά Kickstarter campaigns, στο Claws of Furry (εδώ) έχεις την επιλογή να δώσεις ένα ποσό της επιλογής σου χωρίς αντάλλαγμα, ή να επιλέξεις από τις πολλές, πρακτικές επιλογές που υπάρχουν. Με λίγη στήριξη στο παιχνίδι που δημιουργείται αυτή τη στιγμή μπορείς να αποκτήσεις το ίδιο το παιχνίδι (όταν κυκλοφορήσει) ή/και ένα σωρό άλλα καλούδια (beta access, posters, digital και physical art books, ακόμα και η επιλογή να σχεδιάσεις χαρακτήρες, αντιπάλους και levels είναι διαθέσιμη)! Ανάλογα το budget σου μπορείς να συνεισφέρεις με από 2-3€, έως και το ποσό των 5.468€, με το οποίο θα έχεις ένα ολόκληρο chapter αφιερωμένο σε σένα, όπου θα είσαι και το boss (μαζί πάντα με το soundtrack, τα art books και όλα τα υπόλοιπα καλούδια τα οποία προσφέρουν οι δημιουργοί)!

Η ουσία, πάντως, δεν είναι να δώσεις 5-6 μισθούς. Η ουσία είναι να μάθεις για την ελληνική indie σκηνή στο game development και, αν θες, να την υποστηρίξεις με όποιον τρόπο μπορείς! Αν θες να μάθεις περισσότερα για το παιχνίδι, αρκεί να κάνεις μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του!

The post Το ελληνικό indie Claws of Furry μπήκε στο Kickstarter! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα