Κονσόλα με… cartridges; Blast from the past με την Coleco Chameleon!

Μία κλασική εταιρεία από την χρυσή εποχή των 80’s (που λογικό είναι να μην την γνωρίζουν οι περισσότεροι) ήταν η Coleco, η οποία κυκλοφόρησε μία από τις πρώτες κονσόλες όλων των εποχών το 1982, την θρυλική ColecoVision. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η κλασική εταιρεία επιστρέφει, πραγματοποιώντας ένα δυναμικό comeback στον χώρο των video games

30 χρονιά περίπου μετά το τέλος της ColecoVision! Η «επιστροφή» αυτή θα ονομάζεται Coleco Chameleon και αναμένεται να αποτελέσει μία retro παιχνιδομηχανή, η οποία θα μπορεί να τρέχει games στα 8,16 και 32-bit, τα οποία θα έρχονται σε μορφή… cartridge!

Πίσω από το εν λόγω εγχείρημα βρίσκεται το team που επιχείρησε πριν από μερικούς μήνες να δώσει πνοή στο όραμα της κονσόλας Retro VGS, μία προσπάθεια η οποία τελικά δεν τελεσφόρησε, καθώς απέτυχε να πιάσει τους στόχους που είχε θέσει στο Indiegogo. Παρόλα αυτά, οι εμπνευστές της συγκεκριμένης προσπάθειας δεν εγκατέλειψαν και έτσι σε συνεργασία με την Coleco Holdings επιχειρούν να ολοκληρώσουν το project τους (με ελαφρώς διαφορετική μορφή βέβαια). Η Coleco Chameleon αναμένεται να ταξιδέψει τους gamers σε μία πιο απλή εποχή, όπου δεν υπήρχαν digital downloads και βασανιστικά updates πολλών gigabytes και το μόνο που ενδιέφερε τους gamers ήταν να εισάγουν το cartridge και να λιώσουν δίχως… αύριο. Η κονσόλα Coleco Chameleon αναμένεται να γίνει διαθέσιμη προς αγορά μέσα στο 2016 και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο Toy Fair της Νέας Υόρκης.

The post Κονσόλα με… cartridges; Blast from the past με την Coleco Chameleon! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα