Η λίστα των Xbox 360 backwards compatible games μεγαλώνει!

Αναμφίβολα, η Xbox 360 compatibility feature που ήρθε μαζί με το νέο Xbox One Experience αποτέλεσε μία ιδιαιτέρως «έξυπνη κίνηση» από την πλευρά της Microsoft που επικροτήθηκε από τους Xbox fans. Στη λίστα των backwards compatible τίτλων περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο γνωστά games

που έγραψαν ιστορία στο 360 και σύμφωνα με την Microsoft η συγκεκριμένη λίστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εμπλουτίζεται με νέα games.

Μάλιστα, η Microsoft πρόσφατα πρόσθεσε 16 νέους τίτλους (Braid, Deus Ex: Human Revolution, Doritos Crash Course, Fable III, Halo: Reach, Hydro Thunder, Iron Brigade, Kane & Lynch 2, Motocross Madness, Ms. Pac Man, Peggle, Portal: Still Alive, Spelunky, Splosion Man, Ticket to Ride και Zuma’s Revenge), που μπορούν να τρέξουν αυτή τη στιγμή στο Xbox One (φτάνει μόνο οι χρήστες να διαθέτουν το original δισκάκι). Επιπλέον, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με την χρήση του Xbox 360 backwards compatible feature, καθώς όπως ανέφερε από τις 12 Νοεμβρίου που τέθηκε σε εφαρμογή η συγκεκριμένη λειτουργία οι gamers του Xbox One αφιέρωσαν περισσότερες από 9 εκατομμύρια ώρες παίζοντας τα παλιά παιχνίδια του 360 στο Xbox One. Όσον αφορά τους πιο δημοφιλείς backwards compatible τίτλους, οι gamers προτίμησαν περισσότερο τα Fallout 3, Gears of War 3, Just Cause 2, Assassin’s Creed II και DiRT 3.

The post Η λίστα των Xbox 360 backwards compatible games μεγαλώνει! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα