Κέρδισε 6 βιβλία Assassin’s Creed

Θυμάσαι που σου λέγαμε για τα βιβλία Assassin’s Creed στα ελληνικά; Ε ναι, καλά κατάλαβες, κληρώνουμε τέτοια. Πιο συγκεκριμένα, έξι τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα τρία Assassin’s Creed: Η Αναγέννηση ή ένα από τα τρία Assassin’s Creed: Αδελφότητα. Τέσσερα από αυτά θα κληρωθούν στο Facebook και δύο από αυτά μέσω του gameslife (μπορείς να πάρεις μέρος και στα δύο, για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου).

Θες κάποιο βιβλίο; Τότε μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό

με δυο τρόπους:

Κάνε «like» τη σελίδα μας στο Facebook. Μετά θα πρέπει κάτω από τη φωτογραφία των δώρων στη σελίδα μας να κάνεις ένα σχόλιο με το βιβλίο που θες (Αδελφότητα ή Αναγέννηση) και, τέλος, μια κοινοποίηση (δημόσια το προτιμότερο) την ίδια φωτογραφία.Κάνε σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο με το βιβλίο που θες (Αδελφότητα ή Αναγέννηση). Προσοχή όμως, θα πρέπει να βάλεις ένα έγκυρο email, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη στο gameslife.

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Διόπτρα για τα δώρα και τα diagonismos.gr, kerdise-to.gr, nethall.gr, jaba.gr, tixerakias.com, SaveAndWin.GR, winthis.gr, ediagonismoi.gr και whatcaniwin.gr για την προβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα