Κάλιο αργά παρά… ποτέ! Expansion για το Two Worlds II ύστερα από 6 χρόνια!

To Two Worlds II κυκλοφόρησε πριν από 6 ολόκληρα χρόνια (2011) και μπορεί να μην αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα RPGs όλων των εποχών, ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Είναι λογικό να σκεφτούμε ότι ένα game που δεν είναι MMO και έκανε την εμφάνιση του το 2011, σήμερα πολύ δύσκολα μπορεί να εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την εταιρεία

που το δημιούργησε, ωστόσο οι developers της Reality Pump Studios αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σύμπαν του γνωστού παιχνιδιού με ένα expansion που ονομάζεται Call of the Tenebrae.

Το εν λόγω expansion θα κυκλοφορήσει στις 25/5 για PC, Mac και Linux (οι κάτοχοι PS3 και Xbox 360 μάλλον ατύχησαν) και μάλιστα θα έρθει σε δύο μορφές, καθώς οι ενδιαφερόμενοι gamers θα μπορούν να το αγοράσουν είτε ως ένα stand-alone expansion (με τιμή στα 14.99$ και θα περιλαμβάνει και το αρχικό Two Worlds II) ή θα μπορούν να το αποκτήσουν ως ένα add-on (με τιμή στα 9.99$) εφόσον έχουν στην κατοχή τους το core game. Μάλιστα, οι εκπλήξεις για τους φίλους του Two Worlds II δεν σταματούν με το Call of the Tenebrae, καθώς σχεδιάζεται και ένα δεύτερο expansion (προγραμματισμένο για τα τέλη του 2017), το οποίο θα ονομάζεται Shattered Embrace. Κάλιο αργά παρά… ποτέ, που λέει και ο σοφός λαός!

The post Κάλιο αργά παρά… ποτέ! Expansion για το Two Worlds II ύστερα από 6 χρόνια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα