To Starfighter Origins έχει κάτι από τα θρυλικά space combat simulations των 90s!

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες τα Space Simulations ήταν τίτλοι (που ειδικά στον χώρο των PCs) μεσουρανούσαν στο προσκήνιο. Wing Commander, Χ-Wing, TIE Fighter, Privateer, Freelancer, Descent: Freespace κ.α. αποτέλεσαν τα games αυτού του τύπου που αναμφίβολα χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή. Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν και κάπου τα space

combat sims βγήκαν από το ραντάρ της βιομηχανίας του gaming, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε και πάλι μία αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από τις εταιρείες ανάπτυξης για το συγκεκριμένο είδος. Σε αυτή την ξεχωριστή (και ιστορική) κατηγορία παιχνιδιών ανήκει και το Starfighter Origins, ένα game που φιλοδοξεί να μεταδώσει στους fans, λίγη από την ξεχωριστή αίσθηση των space combat simulations των 90s.

To Starfighter Origins περιλαμβάνει 40 αποστολές, οι οποίες απλώνονται σε 4 διαφορετικά single player modes (Campaign, Simulator, Challenge και Instant Action). Οι developers του Starfighter Origins υπόσχονται τεράστια ποικιλία στα mission objectives, αλλά και έναν αρκετά μεγάλο αριθμό διαφορετικών διαστημοπλοίων (θα υπάρχουν 6 playable διαστημικά σκάφη), τα οποία είτε θα κληθείτε να τα πιλοτάρετε, είτε να τα κάνετε… «αστρόσκονη». Στόχος των δημιουργών του Starfighter Origins είναι να προσφέρουν έναν τίτλο που να εστιάζει κυρίως στις δυναμικές διαστημικές μάχες, διατηρώντας την ίδια αίσθηση των τίτλων που καθιέρωσαν το είδος στις συνειδήσεις των gamers. Το παιχνίδι της ανεξάρτητης Mad About Games Studios θα είναι διαθέσιμο για PC (μέσω Steam) στις 25 Απριλίου και σίγουρα αξίζει της προσοχής σας!

The post To Starfighter Origins έχει κάτι από τα θρυλικά space combat simulations των 90s! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα