Η ώρα του Prey έφτασε και το launch trailer του μας προετοιμάζει για τα καλύτερα!

To Prey από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο φέρει τον τίτλο του απόλυτου blockbuster, καθώς η Arkane Studios έχει ως στόχο της να χαρίσει στους gamers μία ανεπανάληπτη shooter εμπειρία που όμοια της δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στον κόσμο του gaming. Το Prey κυκλοφορεί στις 5/5 και λίγες ώρες πριν από το release του κυκλοφόρησε το καταιγιστικό launch trailer, το οποίο αναμένεται να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ξυπνώντας παράλληλα τις αισθήσεις σας.

Για όσους gamers ενδιαφέρονται υπάρχει το

ειδικό demo που δίνει τη δυνατότητα για μία δοκιμαστική έκδοση διάρκειας 1 ώρας (σε Xbox One και PS4, αλλά όχι σε PC), ένα feature που σίγουρα είναι αρκετά χρήσιμο για εκείνους που θέλουν να πάρουν μία πρώτη γεύση πιο άμεσα. Σε περίπτωση που τον τελευταίο χρόνο ζούσατε κλεισμένοι σε ένα πυρηνικό καταφύγιο, το Prey διαδραματίζεται στον Talos I, έναν διαστημικό σταθμό, ο οποίος από ερευνητικό κέντρο μετατρέπεται στην «κατοικία» νοημόνων εξωγήινων οντοτήτων που όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν θέλουν να συνυπάρξουν με την ανθρωπότητα αλλά να την… αφανίσουν. Με πλήθος από special abilities και όπλα, καταιγιστικό ρυθμό, εκπληκτική ένταση και καλογραμμένο story, σίγουρα το Prey έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Απολαύστε το trailer και ξεκινάτε να μετράτε τα… λεπτά που απομένουν για την κυκλοφορία του!

The post Η ώρα του Prey έφτασε και το launch trailer του μας προετοιμάζει για τα καλύτερα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα