Darksiders 3 αποκαλύφθηκε κατά λάθος (;) και έρχεται μέσα στο 2018!

Υπάρχουν ορισμένες διαρροές που γίνονται τυχαία και άλλες που συμβαίνουν σκόπιμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ωφελημένοι βγαίνουν οι gamers. Η πιο πρόσφατη διαρροή που συζητείται πολύ στις τάξεις της gaming community είναι αυτή του Darksiders 3, ενός game που δεν είχαμε δει το παραμικρό και για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από αυτό φρόντισε… η Amazon!

Χωρίς να έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την THQ

Nordic (η οποία διαθέτει τα δικαιώματα διάθεσης των Darksiders), ορισμένοι παρατηρητικοί gamers είδαν ότι στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα, ανέβηκε το τρίτο game της δημοφιλούς σειράς, μαζί με screenshots και κάποιες πρώτες λεπτομέρειες αναφορικά με το gameplay και το story του νέου παιχνιδιού.

Στο Darksiders 3 αναλαμβάνετε το ρόλο της Fury, μίας μάγισσας που χρησιμοποιεί το μαστίγιο της και την μαγεία της για να επαναφέρει την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η ηρωίδα του παιχνιδιού περιγράφεται ως η πιο απρόβλεπτη και αινιγματική από τους 4 horsemen, τους οποίους είχαμε γνωρίσει στα προηγούμενα games της σειράς. Σύμφωνα με τη περιγραφή, η Fury παίρνει διάφορες μορφές, όπου κάθε μία εξ’ αυτών, της δίνει τη δυνατότητα να αποκτάει πρόσβαση σε νέα όπλα, κινήσεις και special abilities

Το Darksiders 3 αναπτύσσεται από την Gunfire Games, ένα development studio που το έστησαν οι πρώην δημιουργοί της Vigil Games (όταν έκλεισε τις πύλες του ύστερα από την χρεοκοπία της THQ). Εφόσον εξελιχθούν θετικά με το development το Darksiders 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2018 για PC, Xbox One και PlayStation 4.

The post Darksiders 3 αποκαλύφθηκε κατά λάθος (;) και έρχεται μέσα στο 2018! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα