Η mobile version του PUBG κάνει απόβαση στην Κίνα και το live-action trailer του είναι όλα τα λεφτά!

Το PUBG είναι αυτή τη στιγμή το game που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλο τίτλο στον κόσμο, καθώς εξακολουθεί να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Ως γνωστόν, το PlayerUnknown’s Battlegrounds κυκλοφορεί σε PC και Xbox One, ενώ υπάρχει και μία mobile έκδοση που πριν από λίγες ημέρες έσκασε μύτη στην αγορά της Κίνας μέσω της Tencent, που ειδικεύεται στον χώρο του online

gaming.

Με αφορμή το συγκεκριμένο release, η Tencent κυκλοφόρησε ένα live-action trailer, το οποίο αν μη τι άλλο συλλαμβάνει στο μέγιστο το κλίμα και το ιδιαίτερο ύφος του παιχνιδιού, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως πηγή έμπνευσης για ένα live-action film, το οποίο θα επικεντρώνεται στον κόσμο του πετυχημένου game. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο CEO της PUBG Corp., Chang Han Kim, το PUBG θα πρέπει να λογίζεται ως ένα «universal media franchise», πράγμα που με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι στο μέλλον θα επεκταθεί εκτός από το gaming, στους χώρους του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών σειρών. Όπως θα δείτε και από το παρακάτω video, φαίνεται να ακολουθείται η αφήγηση του παιχνιδιού, όπου μπαρουτοκαπνισμένοι στρατιώτες ορμούν στη μάχη, δίχως να υπολογίζουν τίποτα, με την δράση και την ένταση φυσικά να ξεχειλίζει!

The post Η mobile version του PUBG κάνει απόβαση στην Κίνα και το live-action trailer του είναι όλα τα λεφτά! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα