Η ατμόσφαιρα… ηλεκτρισμένη! Ο Blanka έρχεται στο Street Fighter 5: Arcade Edition!

To Street Fighter 5: Arcade Edition, αν μη τι άλλο κατέστησε το γνωστό fighting game ακόμη πιο πλούσιο (διαβάστε και το review μας για να μάθετε περισσότερα). Φυσικά, πάντοτε υπάρχει χώρος για βελτίωση και για περισσότερες προσθήκες, με την Capcom να είναι αποφασισμένη εδώ και καιρό να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το roster των μαχητών του γνωστού fighting

game. Το νέο όνομα που θα προστεθεί στις 20 Φεβρουαρίου (μέσω DLC) στον κόσμο του Street Fighter 5 είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Blanka (τον γνωρίζουμε από το Street Fighter II), το ανθρωπόμορφο τέρας από τη Βραζιλία που πάντοτε ξεχώριζε για τη δυνατότητα του να προκαλεί ηλεκτροσόκ στους αντιπάλους του.

Στο σχετικό video που κυκλοφόρησε η Capcom μπορούμε να δούμε τον Blanka να ξεδιπλώνει πλήρως το παλμαρέ των κινήσεων του, οι οποίες διακρίνονται για τον εξαιρετικά brutal χαρακτήρα τους. Μάλιστα, τον Blanka συνοδεύει και το απαραίτητο (λίγο κουλό αλλά fun story background), όπου εμφανίζεται ο γνωστός ήρωας να ζει ειρηνικά με την μητέρα του στη Βραζιλία, ώσπου μία μέρα ένας πωλητής (!) τον πλησιάζει με στόχο να τον κάνει διάσημο, πουλώντας μαζικά τις κούκλες – ομοιώματα του… Ο Blanka είναι ο δεύτερος από τους 6 DLC ήρωες που θα προστεθούν μέσα στο 2018 στο Street Fighter 5: AE, με τους Falke, Cody, G και Sagat να συμπληρώνουν σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα την Sakura και τον Blanka.

The post Η ατμόσφαιρα… ηλεκτρισμένη! Ο Blanka έρχεται στο Street Fighter 5: Arcade Edition! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα