Η δεύτερη σεζόν του Minecraft: Story Mode… πλησιάζει!

Η πρώτη σεζόν του Minecraft: Story Mode ενθουσίασε τους gamers από τα τέλη του 2015, σε σημείο που μετά τα 5 canon επεισόδια η Telltale Games με τη Mojang δημοσίευσαν άλλα 3 ως DLC! Από τα μέσα του 2016 που βγήκε το τελευταίο extra επεισόδιο, κανείς μας δε γνώριζε αν ο/η Jesse και η παρέα του/της θα έχει μέλλον μετά την πρώτη φορά που έσωσαν τον κόσμο.

Αυτή την απορία ήρθε να λύσει η Telltale, που πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα κυκλοφορήσει και δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού, προσθέτοντας μάλιστα ότι το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου!

Όπως κατάλαβες η ουσία θα είναι η ίδια και η μορφή θα παραμείνει επεισοδιακή. Όσον αφορά την ιστορία, ο / η Jesse θα είναι ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τις αποφάσεις που πήρες στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού να παίζουν μάλιστα καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Καινούριοι και παλιοί χαρακτήρες θα εμφανιστούν, και μαζί τους θα δεις cameos από όλους τους αγαπημένους μας Minecraft Youtubers! Τέλος, στο παιχνίδι θα υπάρχει και το κλασικό πλέον Crowd Play feature, στο οποίο πολλοί παίκτες θα μπορούν να πάρουν αποφάσεις για την ιστορία μέσω Internet. Η δεύτερη σεζόν Minecraft: Story Mode θα είναι διαθέσιμη για PC, PlayStation 4 και Xbox One, καθώς και για mobile συσκευές. Ακόμα δεν έχει υπάρξει λόγος για κάποια άλλη πλατφόρμα… Η φυσική μορφή του παιχνιδιού (σε δίσκο), πάντως, θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο! Αν θες για αρχή να δοκιμάσεις το παιχνίδι, το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είναι αυτή τη στιγμή δωρεάν στο Steam (για λίγο)!

The post Η δεύτερη σεζόν του Minecraft: Story Mode… πλησιάζει! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα