Η Valve επιστρέφει στο game development (και τώρα ελπίζουμε για Half-Life 3)!

Εδώ και αρκετά χρόνια η Valve με σιωπηλό τρόπο είναι σα να έχει «κρεμάσει» τη φανέλα της από το game development, καθώς πάνε πολλά χρόνια από τότε που την είδαμε να ολοκληρώνει ένα game με την δική της σφραγίδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του «mastermind» της εταιρείας, Gabe Newell, μέσα στους επόμενους μήνες η Valve αναμένεται να πραγματοποιήσει

το δυναμικό comeback της στον κόσμο του game development, παρουσιάζοντας μία σειρά από τίτλους που εδώ και αρκετό καιρό έχει στα σκαριά.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Newell, τα τελευταία χρόνια η Valve και το development team της είχε εστιάσει αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στον εμπλουτισμό του DotA 2 και του Team Fortress 2. Ο «μύθος» Gabe τόνισε ότι αυτή η απόσυρση δεν έγινε τυχαία, καθώς προέκυψε όταν συνειδητοποίησαν ότι το PC σταδιακά μετατρέπεται σε μία κλειστού τύπου πλατφόρμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ωθήσει την Valve στο να επενδύσει παραπάνω τόσο στο Steam όσο και στο Vive VR headset. Όπως ήδη γνωρίζουμε η γνωστή εταιρεία σε αυτή τη φάση αναπτύσσει 3 VR games, ένα single-player-based τίτλο, όπως επίσης και το Artifact, ένα Dota 2 themed card game! Φυσικά, δεν ακούσαμε το παραμικρό από τα χείλη του Gabe για το Half-Life 3, ωστόσο τώρα ίσως και να έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να ελπίζουμε!

The post Η Valve επιστρέφει στο game development (και τώρα ελπίζουμε για Half-Life 3)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα