Τα πάντα όλα για το Nintendo Direct Μαρτίου 2018!

Η Nintendo όταν βγάζει ένα Nintendo Direct φυσικά το κάνει γιατί έχει στα σκαριά μία δυνατή ποικιλία τίτλων ή ένα δυνατό πολλά υποσχόμενο αξεσουάρ (λέγε με… Labo). To Nintendo Direct Μαρτίου 2018, όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε, αλλά μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά, φανερώνοντας ότι το Switch μας κρύβει πάρα πολλές εκπλήξεις, ενώ φυσικά δεν απουσίασαν και τα games

για το 3DS! Πρώτη και καλύτερη ήταν η ανακοίνωση του Super Smash Bros., όπου ως γνωστόν οι gamers ζητούσαν επιτακτικά εδώ και καιρό την Switch version του δημοφιλούς fighting game! Τα ευχάριστα νέα είναι λοιπόν ότι η version του Super Smash Bros., για το Switch θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2018!

Το δεύτερο game που αμέσως τράβηξε τις εντυπώσεις ήταν το Mario Tennis Aces, το οποίο φυσικά σας δίνει τη ρακέτα στα χέρια, με τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε 15 playable games, υποστηρίζοντας έως 4 παίκτες σε local και online multiplayer. Παράλληλα, μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις ήταν η ανακοίνωση του Okami HD, της remastered έκδοσης του θρυλικού game των Clover Studios, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο καλοκαίρι. Επίσης, στο Nintendo Direct παρουσιάστηκαν για Switch τα Captain Toad: Treasure Tracker, Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy, αλλά και το South Park: The Fractured but Whole, μαζί με τα Little Nightmares, Kirby Star Allies, Octopath Traveler, Travis Strikes again, Undertale και Hyrule Warriors: Definitive Edition!

Φυσικά και οι κάτοχοι του 3DS δεν θα πρέπει να αισθάνονται απογοητευμένοι, καθώς στο πρόσφατο Direct είχαν κι εκείνοι την τιμητική τους (δείγμα ότι η Nintendo θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την handheld κονσόλα της)! Συγκεκριμένα, μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα Warioware Gold, Dillon’s Dead-Heat Brakers, Mario’s and Luigi: Inside Story, Luigi’s Mansion κ.ά! Όπως αντιλαμβάνεστε με τόσο μεγάλη γκάμα τίτλων πρόκειται να γίνει… χαμός, για αυτό και οι Ninty fans έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται happy! Αράξτε αναπαυτικά, πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

The post Τα πάντα όλα για το Nintendo Direct Μαρτίου 2018! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα