Η 2K Games ανακοίνωσε το Evolve

Όλες οι εταιρίες έχουν μια μανία να αποκαλύπτουν τα παιχνίδια τους μέσω του ξένου περιοδικού Game Informer (βλ. Warner Bros). Έτσι λοιπόν και η 2K Games θέλησε να κάνει το κομμάτι της, ανακοινώνοντας το Evolve. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τους δημιουργούς του Left 4 Dead, οπότε καταλαβαίνεις πως η συνταγή της επιτυχίας βρίσκεται στο τσεπάκι τους.

Το Evolve είναι ένα FPS

νέας γενιάς το οποίο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο το single-player με το multiplayer. Το concept είναι πως μια ομάδα τεσσάρων κυνηγών βρίσκεται σε έναν εξωγήινο πλανήτη στο μέλλον και κυνηγούν εξωγήινα τέρατα. Οι τέσσερις κυνηγοί ελέγχονται από παίκτες, αλλά και το τέρας. Οπότε σκέψου πως είναι συνεχώς μια μάχη τεσσάρων εναντίων ενός. Οι κυνηγοί έχουν προοπτική πρώτου προσώπου, ενώ το τέρας τρίτου.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου λοιπόν του Game Informer αποκαλύπτεται το πρώτο τέρας, ο Goliath, και η πρώτη τετράδα κυνηγών, οι οποίοι έχουν μοναδικές ικανότητες ο καθένας.

Το Evolve είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία (ούτε λεπτό δε έχασαν) και αν το προπαραγγείλεις θα τσιμπήσεις το Monster Expansion Pack, το οποίο προσφέρει ένα skin για τον Goliath και το πρώτο καινούριο τέρας μόλις κυκλοφορήσει.

Αν θες να μάθεις και να δεις περισσότερα, θα βρεις άπειρο υλικό στην ιστοσελίδα του Game Informer.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για PC, Xbox One και PS4.

The post Η 2K Games ανακοίνωσε το Evolve appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα