Super Mario 3D World

Πρόκειται ίσως για τη καλύτερη έκδοση τριών διαστάσεων για τους αγαπημένους μας αδερφούς μουστακαλήδες. Μαζί με μια πολυπόθητη προσθήκη: το ποιοτικό multiplayer.

Σενάριο και τα ρέστα

Μια βραδινή βόλτα ήταν αρκετή για να φέρει μπελάδες στον Mario και τους φίλους του. Όπως περπατούσαν ανέμελοι ο Mario, ο Luigi, η πριγκίπισσα Peach, και ο Toad, βρίσκουν ένα χαλασμένο κρυστάλλινο

σωλήνα. Φυσικά, σαν σωστοί υδραυλικοί, ο Mario και ο Luigi σπεύδουν να φτιάξουν το σωλήνα και ξαφνικά από μέσα πετάγεται μια νεράιδα με το όνομα Sprixie. Έλα όμως που από το σωλήνα βγαίνει και ο Bowser και πιάνει τη νεραϊδούλα όμηρο και επιστρέψει πίσω στο σωλήνα. Οι ήρωες μας όμως δε θα μείνουν άπραγοι. Θα βουτήξουν και αυτοί σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο, και η περιπέτεια τους θα ξεκινήσει.



Gameplay

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Το Super Mario 3D World είναι όπως φαντάζεσαι ένα 3D platformer με τον Mario και την παρέα του. Έχεις στη διάθεση σου όλους τους βασικούς ήρωες για να παίξεις μαζί τους, με ένα κάρο δυνάμεις και ιδιότητες. Οι πίστες είναι άψογες με πρόκληση, ενώ θα συναντήσεις αρκετές φρέσκες ιδέες -καλές και κακές. Εξοντώνεις εχθρούς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, βρίσκεις κρυφά περάσματα, ενεργοποιείς μηχανισμούς και άλλα πολλά. Ε, θα πέσεις και από κανέναν γκρεμό (όλα στο παιχνίδι είναι άλλωστε)! Πάταγο φυσικά έχει κάνει και το ολοκαίνουριο και «βαρβάτο» multiplayer, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστείς με τους φίλους σου για να τελειώσετε μαζί τη πίστα με έπαθλο μια… κορόνα!

Και από εμφάνιση;

Η ταμπλέτα της Nintendo δε σταματά να κάνει τα μαγικά της. Το Super Mario 3D World από την άλλη θα σου προσφέρει τα πιο πολύχρωμα τοπία, και σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια τα φανταχτερά χρώματα δε θα σε κουράσουν, ενώ ο φωτισμός και οι σκιές θα σε μαγέψουν. Ο ακουστικός τομέας βελτιώνεται όλο και πιο πολύ μαζί με το franchise, με τις αστείες ατάκες των βασικών χαρακτήρων και τις ξεκαρδιστικές φωνές των τεράτων να κολακεύουν το παιχνίδι.

The post Super Mario 3D World appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα