ΦΗMΗ: Η Microsoft σχεδιάζει να εξαγοράσει την EA (κι όχι μόνο…)!

Μία φήμη που εάν τελικώς επαληθευτεί θα προκαλέσει «κοσμογονία» στον κόσμο του gaming αναφέρει ότι η Microsoft, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να κινηθεί για την εξαγορά της EA! Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε μία τέτοιου είδους κίνηση μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην βιομηχανία του gaming, καθώς η EA έχει στην κατοχή της αυτή τη στιγμή ορισμένα από τα πιο γνωστά gaming franchises (όπως είναι για παράδειγμα το Star Wars ή οι τίτλοι της EA Sports).

Η φήμη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο γνωστό gaming site, Polygon, και επικαλείται μία καλά πληροφορημένη πηγή που βρίσκεται μέσα στην ίδια τη Microsoft.

Μία τέτοια κίνηση όσο «μεγάλη» και εάν μας φαίνεται έχει σίγουρα μία κάποια λογική βάση, καθώς είναι γνωστό ότι η Microsoft σε αυτή τη φάση «ψάχνεται» για να κερδίσει το χαμένο έδαφος απέναντι στην Sony, σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα των exclusives. Ως γνωστόν, η μεγάλη αντίπαλος της έχει καταφέρει να την προσπεράσει στα «αποκλειστικά» εδώ και αρκετό καιρό και η Microsoft αναζητάει ένα… «φάρμακο». Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Microsoft κοιτάζει με καλό μάτι την εξαγορά της Valve (η οποία σημαίνει… Steam, άρα big money), αλλά και της Bluehole που είναι υπεύθυνη για το «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα: PUBG. Για να δούμε εάν τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά!

The post ΦΗMΗ: Η Microsoft σχεδιάζει να εξαγοράσει την EA (κι όχι μόνο…)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα