GameSir G5, ένα game controller «ειδικό» για mobile games!

Παίζεις το αγαπημένο σου shooter ή MOBA game στο κινητό σου, αλλά κάπου αισθάνεσαι ότι η οθόνη και τα virtual controls του smartphone σου, δεν σε καλύπτουν; Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι και να τα βάφεις μαύρα, καθώς μία εταιρεία τεχνολογίας, ονόματι GameSir, αναπτύσσει ένα game controller, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για smartphones,

προσφέροντας μία σειρά από extra features που σίγουρα θα βολέψουν τους λάτρεις του mobile gaming.

To GameSir G5 είναι μία “unique” πρόταση, το οποίο σχεδιαστικά έχει πολλές ομοιότητες με το Pro Controller του Switch. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του G5 είναι ότι προσφέρει μία σειρά από 5 κύριες λειτουργίες που ουσιαστικά χαρίζουν ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στους fans των mobile games που λατρεύουν τα shooters και τα MOBA games. Το GameSir G5 διαθέτει ένα responsive trackpad, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί ως ένα είδος «πολυεργαλείου», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να εκτελεί μία σειρά από in-game actions, όπως για παράδειγμα είναι η on-the fly αλλαγή της κάμερας ή η χρήση μίας σειράς από magic spells. Παράλληλα, το G5 διαθέτει 4 mechanical triggers, που αντιστοιχούν στα shoulder buttons των PS4 και Xbox One controllers, ενώ επιπλέον η συγκεκριμένη πρόταση έρχεται με 4 επιπρόσθετα προγραμματιζόμενα buttons (θυμίζοντας έτσι τα pro controllers Xbox One Elite και Razer Wolverine Ultimate).

Οι εμπνευστές του ιδιαίτερου αυτού controller, τρέχουν μία καμπάνια στο Kickstarter αναζητώντας πρόσθετους οικονομικούς πόρους που θα τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν το project τους (έχουν ως στόχο τα 10.000$). Εάν θέλετε να ρίξετε μία πιο λεπτομερή ματιά στις δυνατότητες του GameSir G5, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

The post GameSir G5, ένα game controller «ειδικό» για mobile games! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα