Εναλλακτικό multiplayer υπόσχεται ο Kojima στο Death Stranding!

Σε μια τελευταία συνέντευξή του, ο Hideo Kojima αποκάλυψε ότι το Death Stranding θα διαθέτει και multiplayer, αλλά, αντίθετα από μία “όπλο-εναντίον-όπλου” προσέγγιση, το δικό του παιχνίδι θα στοχεύει στην ικανότητα του παίκτη να ανακαλύψει και να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό είδος όπλων (ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής)…

Το Death Stranding πρόκειται να είναι open world action παιχνίδι,

αλλά ο Ιάπωνας προγραμματιστής θέλει να πάει την ουσία πιο μακριά, να δώσει ένα βαθύ νόημα στο παιχνίδι. Θέλει όταν το πάρεις στα χέρια σου να μη θες να ξεκολλήσεις από αυτό και, αν κρίνω από το hype, μάλλον θα τα καταφέρει. Ο Kojima ανέφερε στη συνέντευξη ότι η single και multiplayer μορφή δε θα είναι στη βασική μορφή “τελειώνεις τη single-player ιστορία και ξεκινάς να παίζεις online” χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα αναφορικά με την ιδιαίτερη φύση του παιχνιδιού. Τι είδους “όπλα” θα βοηθήσουν τους παίκτες online; Οι παίκτες θα συνεργάζονται; Θα παίζουν εναντίον ο ένας του άλλου; Πώς συνδέονται single και multiplayer; Όλες αυτές οι ερωτήσεις παραμένουν, αλλά έχουμε άλλα (πολύ) καλά νέα. Η ομάδα που αναπτύσσει το παιχνίδι έχει μπει για τα καλά στο κλίμα και το παιχνίδι προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε καν ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα είναι θετικό το ότι το development του Death Stranding έχει μπει σε μία γραμμή.

Μόλις μάθουμε περισσότερα θα τα μοιραστούμε μαζί σου… μέχρι τότε όμως μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα νέα για το παιχνίδι από όσες πληροφορίες έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής!

The post Εναλλακτικό multiplayer υπόσχεται ο Kojima στο Death Stranding! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα