The Forest και ετοιμάσου για την υπέρτατη εμπειρία επιβίωσης!

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ τίποτα για αυτό, το The Forest είναι ένα survival horror game για PC, βρίσκεται στη διαδικασία του early access (για την ώρα) και είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρον… Στις 30 Μάη του 2014 έκανε την εμφάνιση της η alpha version του The Forest και μπορεί να μην

έχουμε ακόμα φτάσει στην τελική κυκλοφορία, αλλά το παιχνίδι αναπτύσσεται συνέχεια. Η Endnight Games έχει βάλει πολλή δουλειά στο παιχνίδι και, μάλιστα, στο μέλλον θα το κάνουν διαθέσιμο για το Oculus Rift.

Τι πραγματεύεται, λοιπόν, το The Forest; Είσαι ο μόνος επιζών, μαζί με το γιο σου, ενός τραγικού αεροπορικού ατυχήματος. Ένας καννίβαλος του δάσους απαγάγει το γιο σου μπροστά στα μάτια σου σύντομα μετά από αυτό. Τώρα, καλείσαι να επιζήσεις σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον και να αποκαλύψεις τα μυστικά αυτής της μυστηριώδους ζούγκλας ώστε να βρεις πάλι το καμάρι σου. Το παιχνίδι εμφανώς περιέχει στοιχεία από το Don’t Starve (από τον κόσμο του gaming) και Cannibal Holocaust (από το κινηματογραφικό σύμπαν), όπως θα παρατηρήσεις και στα παρακάτω trailer… Την early access του παιχνιδιού μπορείς να τη βρεις στο Steam και το Humble Bundle για 14,99€, ενώ αν θες να μάθεις περισσότερα για την υπέρτατη εμπειρία επιβίωσης μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

The post The Forest και ετοιμάσου για την υπέρτατη εμπειρία επιβίωσης! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα