ΕΛΕΟΣ! H Samsung υποχρεώνει το YouTube να κατεβάσει το GTA V video με τα εκρηκτικά Note 7!

Η ιστορία με τα «εκρηκτικά» Galaxy Note 7 σίγουρα στιγμάτισε την Samsung, η οποία υπέστη μία τεράστια καταστροφή σε όλα τα επίπεδα. Ο ίδιος ο CEO της Κορεατικής εταιρείας ζήτησε συγνώμη από το καταναλωτικό κοινό, αλλά όπως και να το κάνουμε το κακό έχει ήδη συμβεί και η ρετσινιά πλέον θα συντροφεύει για πάντα την Samsung.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Samsung κατά ένα μοναδικό τρόπο καταφέρνει να κάνει την κατάσταση ακόμη… χειρότερη από ότι είναι.

Αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της να υποχρεώσει το YouTube να κατεβάσει το χιουμοριστικό video, το οποίο εμφάνιζε το Note 7 να ανατινάζεται σε ένα mod για το Grand Theft Auto 5! Η υπερβολική αυτή αντίδραση φανερώνει ότι οι Κορεάτες έχουν μάλλον έλλειψη του χιούμορ και παράλληλα δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν αποτελεσματικά μία κατάσταση από την πλευρά του PR. Το θέμα με την περίπτωση του Note 7 explosive mod είναι ότι ο δημιουργός του (HitmanNiko) ουσιαστικά δεν προέβη σε καμία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μία τρανταχτή περίπτωση λογοκρισίας. Αν και το αρχικό video κατέβηκε, ωστόσο εξακολουθεί και υπάρχει από άλλους uploaders και ειλικρινά ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η… κατρακύλα. Πάντως, ένα είναι σίγουρο… η στολή με τα εκρηκτικά Note 7 θα είναι το απόλυτο hit του φετινού Helloween!

The post ΕΛΕΟΣ! H Samsung υποχρεώνει το YouTube να κατεβάσει το GTA V video με τα εκρηκτικά Note 7! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα