Εκρηκτικό launch trailer για το Destiny: Rise of Iron!

To Destiny δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει πλέον αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και ύστερα από 2 χρόνια εξακολουθεί να συγκινεί χιλιάδες gamers, καθώς έχει δημιουργηθεί ένας πραγματικά ισχυρός πυρήνας γύρω από αυτό. Η Bungie από την πλευρά της δουλεύει πάνω σε ένα σταθερό πλάνο περαιτέρω ανάπτυξης του πετυχημένου multiplayer shooter, καθώς το Destiny universe είναι γνωστό ότι θα απασχολεί τους

developers σίγουρα για μία δεκαετία. Στο πλαίσιο λοιπόν των προσπαθειών ανανέωσης του δημοφιλούς παιχνιδιού, η Bungie στις 20 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το μεγάλο expansion του, ονόματι Rise of Iron.

Το Rise of Iron expansion αναμένεται να προσθέσει μπόλικο νέο content που θα καταστήσουν τον κόσμο του Destiny ακόμη πιο πλούσιο, σε μία προσπάθεια να κρατήσει αμείωτο ενδιαφέρον των φίλων του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, με το Rise of Iron οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα νέο campaign setting, φρέσκα quests, καινούργια armor sets, όπλα και gear, νέες factions και bosses, καθώς επίσης και ένα φρέσκο Crucible mode. Στο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση και από το story, το οποίο εμφανίζει τους Guardians να κινδυνεύουν από μία νέα απειλή, η οποία βασίζεται σε μία αρχέγονη μάστιγα. Το Rise of Iron expansion θα κάνει την εμφάνιση του σε PlayStation 4 και Xbox One και για να λειτουργήσει θα απαιτεί την ύπαρξη του The Taken King expansion.

The post Εκρηκτικό launch trailer για το Destiny: Rise of Iron! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα