H collector’s του Sonic Mania είναι απλώς… έπος!

Το Sonic Mania που θα κυκλοφορήσει το 2017, είναι ένα 2D game που επιστρέφει στις ρίζες του τον εκπληκτικό σκαντζόχοιρο που άφησε την σφραγίδα του στον κόσμο των video games. H old-school αισθητική του νέου Sonic game είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσει μνήμες στους fans του αγαπημένου

σκαντζόχοιρου, καθώς ο νέος τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας «φόρος τιμής» στα ιστορικά παιχνίδια της Sega.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί fans του Sonic, η Sega ετοίμασε μία συλλεκτική έκδοση για το παιχνίδι, η οποία ταξιδεύει τους gamers πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα πανέμορφο διακοσμητικό κουτί, μία ρέπλικα ενός cartridge του Sega Genesis με ένα δαχτυλίδι προσαρτημένο πάνω του. Επιπλέον, το collector’s πακέτο έρχεται μαζί με ένα 12ιντσό αγαλματίδιο του Sonic, όπου βρίσκεται να πατάει επάνω σε ένα μικρό Genesis το οποίο χρησιμεύει ως stand. Η Collector’s του Sonic Mania θα στοιχίζει 69 δολάρια και έχει ένα μεγάλο αρνητικό… καθώς σύμφωνα με τη Sega θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την αγορά της Βορείου Αμερικής… Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν τα σχέδια και θα δούμε την επική αυτή collector’s και από τα μέρη μας ή αλλιώς μας βλέπω τους Ευρωπαίους gamers να ξεκινάμε τη… συγκέντρωση υπογραφών!

The post H collector’s του Sonic Mania είναι απλώς… έπος! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα