ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με φιγούρα Mario (+ σετ σκηνικών)

IT’S ME! MARIO! Ένας από τους πιο αγαπημένους και αναγνωρίσιμους ήρωες παιχνιδιών, κοσμεί τον χώρο των «Διαγωνισμών» του gameslife.gr αυτή την εβδομάδα! Έχουμε να δώσουμε αυτή την εκπληκτική φιγούρα και το diorama set που περιέχει κάποια έξτρα σκηνικά.

Η φιγούρα είναι από υλικό PVC, ύψους 10 εκ. και στην συσκευασία της περιέχονται επιπλέον αξεσουάρ (coin, coin box, toad και βάση). Το σετ

περιέχει ένα coin και coin box, δύο τουβλάκια, ένα goomba και βάσεις από την Bandai. Και με τα δύο μαζί, μπορείτε να φτιάξετε μια Mario-γωνίτσα στο μέρος όπου παίζετε για να νιώθετε ότι έχετε μαζί σας πάντα τον τρελό μουστακαλή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φιγούρα του Mario και το σετάκι των σκηνικών, μπορείτε να βρείτε στο Otaku Store, το οποίο είναι και ο δωροθέτης του διαγωνισμού.

«Φτάνουν οι σάλτσες, gameslife! Θέλω να κερδίσω Mario, πάμε στο ψητό!». Δεν θέλουμε Shares, δεν θέλουμε Likes, δεν θέλουμε να χαρίσουμε το δωράκι στην κλίκα και σε μέλη του gameslife. Μας νοιάζει να βρούμε ένα καλό σπίτι για τον Mario! Αρκεί να γράψετε κάτω ένα έξυπνο, περίεργο ή αστείο Marioσχόλιο και θα μπείτε στην κλήρωση. Γράψτε μας ποιο ήταν το πρώτο Mario-game που παίξατε ή γράψτε μας γιατί σας αρέσει τόσο αυτός ο ιταλιάνος υδραυλικός ή την αγαπημένη σας ανάμνηση από ένα Mario-game ή ένα trivia για τον Mario που θέλετε να μοιραστείτε. Γράψτε οτιδήποτε, αρκεί να έχει σχέση με τον Mario! Ένας τυχερός (που θα ανακοινωθεί από το άρθρο) θα κερδίσει την φιγούρα και το σετάκι των σκηνικών. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, 23:59, πάντα σύμφωνα με τους όρους διαγωνισμών του gameslife. Καλή τύχη σε όλους!

NIKHTHΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Εδώ θα ανακοινωθεί ο νικητής!

The post ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με φιγούρα Mario (+ σετ σκηνικών) appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα