2 νέα games προστίθενται στο launch list του Nintendo Switch!

Αρκετοί gamers γκρίνιαξαν για τους λιγοστούς τίτλους του Switch που θα κάνουν την εμφάνιση τους στις 3 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Nintendo στην αγορά. Τα παράπονα των gamers σίγουρα έχουν κάποια βάση από τη στιγμή που το Wii U είχε

κυκλοφορήσει με 23 τίτλους στο launch του. Ωστόσο, με την περίπτωση του Switch είναι εμφανές ότι οι gamers θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή, καθώς γνωρίζουμε οι δυνατοί τίτλοι θα έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες του 2017.

Στο πλαίσιο του Switch reveal event μάθαμε ότι η Nintendo θα κάνει διαθέσιμους 4 games από την πρώτη μέρα που το “next big thing” της δει το φως της ημέρας, με σημαντικότερο όλων φυσικά το Legend of Zelda: Breath of the Wild και με τα 1-2-Switch, Just Dance 2017 και Skylanders: Imaginators να συμπληρώνουν την τετράδα. To ευχάριστο νέο είναι ότι στις 3 Μαρτίου πρόκειται να προστεθούν 2 ακόμη τίτλοι στο line-up των day 1 releases, καθώς όπως μάθαμε τα Binding of Isaac: Afterbirth+ και Super Bomberman R θα αυξήσουν στις 6 (από 4) τις διαθέσιμες επιλογές των gamers. Ο Reggie fils-aime σχολιάζοντας την γκρίνια των gamers τόνισε με νόημα ότι το launch μίας κονσόλας δεν αποτελεί το «ήμισυ του παντός» για την πορεία της και υποσχέθηκε ότι μέσα στους επόμενους μήνες μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις από το Switch. Σίγουρα, 6 launch titles δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικός αριθμός, αλλά νομίζουμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο αριθμός των Switch games άνετα θα έχει ξεπεράσει τα 50!

The post 2 νέα games προστίθενται στο launch list του Nintendo Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα