Χριστουγεννιάτικα δώρα για videogame geeks!

Ψάχνεις δώρο για τον κολλητό σου που τυγχάνει να είναι αμετανόητος gamer; Αναζητάς κάτι να χαρίσεις στο αγόρι σου για το οποίο είσαι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Μετά το Assassin’s Creed. Και το Call of Duty. Και το Pro. Και το NBA 2K. Και μερικά ακόμα. Είναι η εποχή που θέλεις κάπου να επενδύσεις εκείνο το πλουσιοπάροχο δώρο Χριστουγέννων

που σου προσέφεραν απλόχερα στη δουλειά βρε αδερφέ! Θες να ενημερώσεις τους γύρω σου για τα δώρα που θα δεχτείς φέτος στις γιορτές! ΟΚ, δεκτό, κατανοητό, σεβαστό. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα ‘κανα!

Τέλος στα αδιάφορα βιβλία που ποτέ δεν θα διαβάσεις, τα «πουλοβεράκια που τόσο πολύ θα σου πηγαίνουν», τα επιτραπέζια για παιδιά 6-8 χρονών και τα καλά γαλλικά κρασιά! Το δώρο που παίρνει ένας geek πρέπει να είναι πιο geeky κι απ’ τον ίδιο! Και ποιος σου ‘πε ότι θα ξεπαραδιαστείς; Ο οδηγός που ακολουθεί θα σε γεμίσει ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου εν όψει της εορταστικής περιόδου που ακολουθεί. Και αν δεν επιδείξεις τη δέουσα εγκράτεια θα αδειάσει –ως διά μαγείας- τη χρεωστική και θα καργάρει την πιστωτική σου κάρτα.

Αβάντι μαέστρο…

*Σημείωση: οι τιμές ήταν οι ισχύουσες την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές και αφορούν τα προϊόντα αυτά καθαυτά χωρίς να περιλαμβάνουν τυχόν έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Έως 20€

Για ‘σένα που θες κάτι έξυπνο αλλά προσιτό, geeky αλλά μίνιμαλ, κουλ αλλά φιλικό προς την τσέπη σου, τσέκαρε διάφορα ωραία σε τιμή λιώμα –πιο λιώμα δεν παίζει. Ιδανικές «τσόντες» για να στρογγυλέψεις τον λογαριασμό σου –και να επωφεληθείς από τυχόν εορταστικές προσφορές…



Από 20,01€ έως 40€

Αν έχεις υπόλοιπο στην πιστωτική σου και θες να πας για κάτι που δεν θα έχει η… πλέμπα, τότε η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ό,τι πρέπει. Δωράκια που «μετράνε» πολύ, όχι τελείως «χώμα» σε ό,τι αφορά την τιμή αλλά και πάλι, προσιτά στον καθένα.



Από 40,01€ έως 100€

ΟΚ, εσύ το πας σοβαρά. Θα δώσεις το κατιτίς σου παραπάνω αλλά θες πράμα ποιότητας, θες πράμα που δεν έχουν πολλοί τριγύρω, θες κάτι που θα ‘σαι περήφανος για πάρτη του. Ξέχνα τα μπλουζάκια και τα λοιπά μπιχλιμπιδάκια ελάσσονος αξίας. Πάμε σε πιο βαρβάτες καταστάσεις πλέον…



Από 100,01€ μέχρι… όσο πάει

Αν θες κάτι πραγματικά μοναδικό και μπρος στο πάθος σου δεν λογαριάζεις τα έξοδα, τότε οι προτάσεις μας είναι στη διάθεσή σου. Μη φανταστείς ότι το… ξεσκίσαμε: δεν θα βρεις, για παράδειγμα, το Xbox One των £6.000 αλλά αντικείμενα πόθου που, έστω και με μερικές θυσίες (φαγητό για κάνα μήνα, διακοπές, βενζίνη στο αμάξι κλπ) μπορούν να γίνουν δικά σου.



The post Χριστουγεννιάτικα δώρα για videogame geeks! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα