Χρεωστική κάρτα League of Legends. Κέρδισε Riot Points με τις αγορές σου!

Σίγουρα πέφτεις συχνά σε διαφημίσεις τραπεζών στην τηλεόραση, όπου και διαφημίζουν τα λεγόμενα «μπόνους» που έχεις όταν κάνεις αγορές με την κάρτα της τράπεζας. Άλλοι δίνουν ταξίδια, άλλοι μίλια, άλλοι έκπτωση σε αγορές, η American Express όμως, δίνει Riot Points στο League of Legends

(τα «χρήματα» του παιχνιδιού που αγοράζεις με πραγματικά λεφτά)! Ναι, ναι, σωστά κατάλαβες, η αμερικανική τράπεζα American Express σε συνεργασία με τη Riot Games λανσάρουν μια νέα προπληρωμένη χρεωστική κάρτα με την σφραγίδα του… Teemo!

Με την έκδοση της κάρτας λοιπόν, ο καταναλωτής θα τσιμπήσει 1.000 RP στο λογαριασμό του στο League of Legends, ενώ θα πάρει άλλα τόσα όταν βάλει μέσα στην κάρτα τα πρώτα του $20. Επιπλέον, με τη σύνδεση της κάρτας με καταθετικό λογαριασμό τσεπώνεις 10.000 RP. Από κει κι έπειτα, πόντους παίρνεις με κάθε δολάριο που ξοδεύεις (μετά τις πρώτες 10 αγορές).

Ο Στέφαν Χαπ, γενικός διευθυντής του online και του mobile της American Express των ΗΠΑ, δήλωσε πως αυτές οι κάρτες δημιουργούνται για την επέκταση των πελατών της τράπεζας και στις νεαρές ηλικίες.

Προβλέπουμε να κλείνουν σπίτια εκεί στο Αμέρικα…

Keywords
Τυχαία Θέματα