Game & Wario

Σου αρέσουν τα μικρά εθιστικά παιχνιδάκια που κολλάς πάνω τους για ώρες μέχρι να κάνεις το καλύτερο σκορ; Το Game & Wario ίσως μπορέσει να εκπληρώσει τις ανάγκες σου μιας και είναι μια συλλογή από mini-games από τη Nintendo, αποκλειστικά για το Wii U.

Σενάριο και τα ρέστα

Ο Wario, καθώς παρακολουθεί ξέγνοιαστος τηλεόραση στο σπίτι του, ξαφνικά βλέπει ένα διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο παρουσιάζεται

μία καινούρια «κονσόλα» η οποία έχει μια μεγάλη οθόνη και ένα χειριστήριο με μια μικρή οθόνη πάνω του (κάτι σαν το Wii U δηλαδή, μόνο σε μια πιο διαστημική εμφάνιση :P). Το πρώτο που σκέφτηκε το ύπουλο μυαλό του λοιπόν, είναι να δημιουργήσει το καλύτερο παιχνίδι που θα υπάρξει για την κονσόλα και να βγάλει άπειρα φράγκα.



Gameplay

Όπως ξαναείπα και παραπάνω, το Game & Wario πρόκειται για μια συλλογή από mini-games, τα οποία αξιοποιούν τις δυνατότητες του Gamepad της κονσόλας. Στο single-player θα βρεις 12 παιχνίδια, από τα οποία μερικά μπορεί να σου αρέσουν, ενώ μερικά άλλα ίσως να τα βρεις «χαζά» ή ξεπερασμένα. Στα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και την τηλεόραση σου και την οθόνη του Gamepad, άρα να ξέρεις πως θα ανεβοκατεβάζεις το κεφάλι σου συχνά, όπως στο παιχνίδι Gamer, όπου είσαι ένας πιτσιρικάς που παίζει Game Boy ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, και ενώ εσύ παίζεις κανονικά το παιχνίδι στο Gamepad, πρέπει ταυτόχρονα να φιλάς τσίλιες στην τηλεόραση μήπως μπουκάρει μέσα στο δωμάτιο η μάνα σου, για να το κρύψεις. Όσο παίζεις θα μαζεύεις κάποια tokens, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο CHICK-N-WIN για να ξεκλειδώσεις έξτρα mini-games και άλλες σαχλαμαρίτσες. :P Στο multiplayer θα βρεις τέσσερα ακόμη παιχνίδια για να παίζεις με την παρέα σου.

Και από εμφάνιση;

Η παρουσίαση του παιχνιδιού δεν είναι και κάτι το αξιοσημείωτο. Οι κομμένες σκηνές που παίζουν πριν από τα παιχνίδια αποτελούνται ουσιαστικά από κινούμενα σκίτσα και μια χαλαρή μουσική, ενώ διάλογοι εμφανίζονται μόνο γραπτοί σε υπότιτλους, αφού από λόγια…δεν! Το Game & Wario αποτελεί μια καλή λύση αν θες να σκοτώσεις την ώρα σου, είτε μόνος είτε με παρέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife