MindTrap Escape Rooms τώρα και στον Πειραιά!

Τα δωμάτια απόδρασης (escape rooms) είναι η νέα τάση ψυχαγωγίας που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον στις νεανικές παρέες και αποτελεί μια διαδραστική εμπειρία που είναι άκρως απολαυστική και διασκεδαστική! Το νόημα του παιχνιδιού είναι απλό, καθώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε μία ώρα να συνδυάσουν τα δεδομένα και να λύσουν τον γρίφο, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε ένα είδος “real-life” adventure game!

Το concept είναι εξαιρετικά απλό… Μπαίνεις με

την παρέα σου, από 2 έως 6 άτομα, σ’ ένα δωμάτιο και προσπαθείς να αποδράσεις μέσα σε 60 λεπτά. Στο πρώτο κομμάτι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις και να λύσεις γρίφους και μυστήρια, αλλά και να εντοπίσεις διάφορες περίεργες κατασκευές. Στο δεύτερο κομμάτι, οι παίκτες καλούνται να συνδυάσουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, έτσι ώστε να βρουν το τελικό κλειδί ή το αντικείμενο που θα τους οδηγήσει στην πολυπόθητη απόδραση.

Aπό τις 10 Σεπτεμβρίου άνοιξαν και στην περιοχή του Πειραιά, τα δωμάτια απόδρασης MindTrap, τα οποία ξεχωρίζουν για τους όμορφα διακοσμημένους χώρους που μεταφέρουν τους παίκτες σε μία άλλη εποχή. Οι vintage καναπέδες, οι πολυέλαιοι που θυμίζουν παλαιότερες δεκαετίες, οι σπασμένες ντουλάπες, ακόμη και τα φέρετρα (!!) δημιουργούν μία σκοτεινή ατμόσφαιρα που θα σας συναρπάσει και θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Στα MindTrap escape rooms θα βιώσετε μία αληθινή εμπειρία τρόμου και αγωνιάς, ενώ το καλύτερο στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι είναι ότι για να μπορέσετε να κερδίσετε θα πρέπει να βασιστείτε στη συνεργασία και στην ομαδική δουλειά! Είστε έτοιμοι… να αποδράσετε;

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς,
Tηλ: 210-4229097
Facebook Page: The MindTrap Piraeus

The post MindTrap Escape Rooms τώρα και στον Πειραιά! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα