Αυτά είναι! Το Dragon Ball Xenoverse 2 έρχεται στο Nintendo Switch!

To Dragon Ball δε χωράει αμφιβολία ότι διαθέτει μία στρατιά από fans που συνηθίζουν να «τιμούν» (και με το παραπάνω) οποιοδήποτε game πηγάζει από τον κόσμο που δημιούργησε ο θρυλικός Akira Toriyama. Εάν θυμάστε, το Νοέμβριο του 2016 η Bandai Namco κυκλοφόρησε το Dragon Ball Xenoverse 2 για PS4,

Xbox One και Windows PC και τώρα το γνωστό fighting game (με έντονο το στοιχείο του RPG) ανακοινώθηκε από την Bandai Namco ότι θα κάνει την εμφάνιση του και στο Switch.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Dips, η Switch version του Xenoverse 2 θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις hardware δυνατότητες της τελευταίας κονσόλας της Nintendo προσφέροντας: ad-hoc multiplayer, εκμετάλλευση των motion controls, μάχες με τη συμμετοχή δύο παικτών σε ένα σύστημα, με τον κάθε παίκτη να χρησιμοποιεί το δικό του Joy-Con controller. Το Dragon Ball Xenoverse 2 (μπορείτε να διαβάσετε το review εδώ) κατάφερε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το πρώτο μέρος, συνεχίζοντας ωστόσο στην ίδια πετυχημένη συνταγή που αφορά στο εκτενές character customization (δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να δημιουργήσουν τον δικό τους ήρωα) και ενός καλογραμμένου story που είναι βγαλμένο μέσα από τα όνειρα κάθε πορωμένου fan του Dragon Ball. Η Swith version του Xenoverse 2 το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνιση της μέσα στον Οκτώβριο – Νοέμβριο.

The post Αυτά είναι! Το Dragon Ball Xenoverse 2 έρχεται στο Nintendo Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα