What? 23.000$ για ένα life-size άγαλμα της «μαθητριουλάς» του VR game: Summer Lessons!

Είναι γνωστό ότι οι Ιάπωνες σε πολλές περιπτώσεις είναι… θεόμουρλοι, καθώς στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου η λογική πάει περίπατο (για αυτό κι εμείς τους λατρεύουμε). Αυτό είναι κάτι που δεν αποτυπώνεται μόνο στην «περίεργη» καθημερινότητα τους, αλλά και στα «Made in Japan» video games τους, όπου κάποια εξ’ αυτών είναι εντελώς «γεια σου»!

Να πάρτε για παράδειγμα το VR game: Summer Lessons της Namco Bandai, όπου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του μέντορα σε μία… νεαρή μαθητριούλα, την Hikari Miyamoto. Με την κοντή φουστίτσα που φοράει η Hikari αποτελεί το κλασικό πρότυπο του Japanese school girl που έχουμε δει αμέτρητες φορές να παίζει σε χιλιάδες δημιουργικά προϊόντα της ιαπωνικής pop κουλτούρας. Τώρα οι fans του Summer Lessons έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πραγματικών διαστάσεων άγαλμα της Hikari (με ύψος 1 μέτρο και 60 εκατοστά), το οποίο (κρατηθείτε) στοιχίζει 23.800$! Το 3D printed άγαλμα της μαθητριούλας Hikari έρχεται με ένα CD message και σίγουρα διακρίνεται για την πραγματικά υπερβολική λεπτομέρεια της. Τώρα βέβαια, το ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα στον κόσμο που να δώσουν το παραπάνω ποσό για ένα άγαλμα της Hikaru, μάλλον δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση από τη στιγμή που όλα μπορούν να συμβούν στην… Ιαπωνία.

The post What? 23.000$ για ένα life-size άγαλμα της «μαθητριουλάς» του VR game: Summer Lessons! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife