Bioshock: The Collection για PlayStation 4 με 50% έκπτωση!

Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το Bioshock είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς φέτος κλείνει 10 χρόνια και ακόμα πολλά άτομα το έχουν πάνω πάνω στις λίστες με τα αγαπημένα τους. Πέρσι η 2K Games αποφάσισε να δημιουργήσει το Bioshock: The Collection. Αυτή η συλλογή τα έχει όλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Περιέχει και τα 3 παιχνίδια Bioshock (τον αρχικό τίτλο, το sequel

και το Bioshock Infinite) καθώς επίσης και κάθε DLC που κυκλοφόρησε για το κάθε παιχνίδι, όλα αυτά στη Remastered έκδοση!

Η συλλογή αυτή, κανονικά βρίσκεται στην τιμή των 55,80€. Τώρα, όμως, μπορείς να προμηθευτείς όλα αυτά τα καλούδια με 50% έκπτωση στα 27,90€ από το επίσημο PlayStation Store. Αυτή η προσφορά δεν έγινε τυχαία, καθώς το PlayStation Store κάνει ένα poll κάθε εβδομάδα του Μαρτίου, στα οποία polls η κοινότητα μπορεί να επιλέξει ένα από 2 παιχνίδια το οποίο θα μπορεί να αποκτήσει στη μισή τιμή! Αυτή τη βδομάδα κέρδισε το Bioshock (προφανώς), ενώ στις προηγούμενες εβδομάδες «αγωνίστηκαν» σειρές όπως το Final Fantasy, το Hitman, το Assassin’s Creed και το Dragon Ball! Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 20 Μαρτίου, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το εκπληκτικό αυτό πακέτο δικό σου όσο πιο σύντομα γίνεται (κοινώς… τρεχάτε ποδαράκια μου)!

The post Bioshock: The Collection για PlayStation 4 με 50% έκπτωση! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bioshock, Collection,PlayStation 4