To Xbox Live «πέφτει» και ο Snoop Dogg τα παίρνει στο κρανίο!

O Snoop Dogg είναι μία τεράστια μορφή (γενικώς), ο οποίος ως γνωστόν ζει στο δικό του υπερβατικό κόσμο και έχει κάποιες (αρκετές) ιδιαιτερότητες. Μία από αυτές είναι ότι ο γνωστός showman και ράπερ λατρεύει το Xbox και κυρίως λατρεύει να παίζει online. Ωστόσο, αυτή η αγάπη μάλλον δεν υφίσταται πλέον, καθώς ύστερα από τα σημερινά

προβλήματα τεχνικής φύσεως που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο του Xbox Live, o Snoop Dogg τα πήρε τόσο πολύ άσχημα που αποφάσισε να κράξει τη Microsoft και να μην ξαναπιάσει το Xbox controller στα χέρια του!

Η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που ανέβασε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, στο οποίο ρίχνει πολλά «γαλλικά» (η λέξη που αρχίζει από F πάει σύννεφο) στη Microsoft και συγκεκριμένα στον Bill Gates, απειλώντας μάλιστα ότι εάν η Microsoft δεν διορθώσει τα προβλήματα τότε θα… αυτομολήσει στην Sony και στο PlayStation 4! Ύστερα από μερικές ώρες η βλάβη τελικά αποκαταστάθηκε και η υπηρεσία άρχισε να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο αυτό δεν ήταν ικανό για να καταπραΰνει τον θύμο του Snoop Dogg, ο οποίος με νέο post του στο Instagram, τόνισε ότι τέλος με το Xbox One και ότι από εδώ και στο εξής οι fans θα τον βρίσκουν αποκλειστικά στη νέα του κονσόλα PS4! Ο Snoop Dogg είναι μάλλον μία «κατηγορία» από μόνος του, οπότε δεν έχουμε να σχολιάσουμε και πολλά!

The post To Xbox Live «πέφτει» και ο Snoop Dogg τα παίρνει στο κρανίο! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα