Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ PES 2016 League Trophy!

[Δ.Τ.] Το Σάββατο 9/1 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens ο τελικός του δημοφιλούς Κυπέλλου Ελλάδος PES 2016 (League Trophy), που οι 32 καλύτεροι παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν σκληρή αγωνιστική μάχη για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος! Τα δώρα που χάρισε η Κωτσόβολος στον τελικό δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες

και στη λατρεία που έχει ένας παίκτης για το gaming.

Συγκεκριμένα τα δώρα που δόθηκαν στον τελικό ήταν:

1ος νικητής: Κυρτή οθόνη HP Elite S270C 27 ιντσών για PC για αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και ρεαλιστική εικόνα παιχνιδιού2ος νικητής: Κονσόλα PS43ος νικητής: Κονσόλα PS44ος νικητής: Τιμονιέρα Racing Wheel 4 της Hori, συμβατή με τις κονσόλες PS4 και PS35ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis6ος νικητής: Χειριστήριο Sony DualShock 4 με ευαίσθητο αισθητήρα six-axis7ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0.8ος νικητής: Σκληρός δίσκος 2,5″ χωρητικότητας 1000GB με τύπο διασύνδεσης USB 3.0. και κάνω update το link δώσε μου 20 λεπτά.

Το Κωτσόβολος League Trophy PES 2016 αναδεικνύει το αγαπημένο τουρνουά gaming του κοινού και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του. Οκτώ διαφορετικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, πολλά μεγάλα δώρα και νέες αγωνιστικές εμπειρίες είναι η «υπόσχεση» που τηρεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για το τουρνουά που έγινε θεσμός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://goo.gl/9zSGXR

The post Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ PES 2016 League Trophy! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα