To Squadron 42, το single-player κομμάτι του Star Citizen θα καθυστερήσει… πάλι!

To Star Citizen είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και φιλόδοξα projects των τελευταίων ετών, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί με εκατομμύρια δολάρια από τους fans, αλλά ακόμα ο Chris Roberts και η εταιρεία ανάπτυξης Cloud Imperium Games απέχουν σημαντικά από το να ολοκληρώσουν το όραμα τους. Παρόλα αυτά, στο πλαίσιο του CitizenCon 2016, ενός ειδικού event που

διοργανώθηκε από τους δημιουργούς του πολυαναμενόμενου τίτλου, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα για το διαστημικό έπος που ετοιμάζει ο Chris Roberts.

Όπως έγινε γνωστό έρχονται πολλές αλλαγές με το 3.3 update, ενώ επιπλέον ένα στοιχείο που τονίστηκε ιδιαίτερα ήταν ότι οι πλανήτες του τεράστιου σύμπαντος του Star Citizen θα είναι procedural generated. Επιπλέον, οι fans είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαστημικά dog fights, ενώ αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση ενός sandworm σε ένα πλανήτη που καλύπτεται από ερήμους, που φυσικά θύμισε σε όλους τον Arakis του Dune. Από το event όμως βγήκε και μία όχι και τόσο «ευχάριστη» είδηση, καθώς όπως ανακοινώθηκε το Squadron 42, το single player κομμάτι του Star Citizen (στο οποίο συμμετέχει ένα cast σημαντικών χολιγουντιανών ηθοποιών) δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη. O Chris Roberts σχολιάζοντας τη νέα καθυστέρηση τόνισε ότι λόγω του γεγονότος ότι το Star Citizen κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 127 εκατομμύρια δολάρια, αυτό ουσιαστικά προσθέτει βάρος στις πλάτες των developers, έτσι ώστε να κάνουν το παιχνίδι που αναπτύσσουν όσο πιο τέλειο γίνεται.

Το Star Citizen χρηματοδοτήθηκε το 2012 με χιλιάδες υποστηρικτές να δηλώνουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στο project του Chris Roberts, ωστόσο ακόμη το Star Citizen δεν έχει ολοκληρωθεί και ήδη αρκετοί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την τύχη του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της CitizenCon 2016 στο video που ακολουθεί, όπως επίσης ένα video για την επιβλητική διαστημική κορβέτα Polaris… Enjoy!

The post To Squadron 42, το single-player κομμάτι του Star Citizen θα καθυστερήσει… πάλι! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα