Sound BlasterX Vanguard K08, το απόλυτο gaming keyboard από την Creative!

Το VANGUARD K08 είναι το πρώτο Gaming μηχανικό πληκτρολόγιο της Creative. Το Vanguard διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους μηχανικούς διακόπτες PRES (Perceive-React-Execute Switch) – επαγγελματικά σχεδιασμένους για πολλές ενέργειες ανά λεπτό gaming και υψηλό αριθμό λέξεων ανά λεπτό πληκτρολόγησης. Οι ειδικοί αυτοί διακόπτες έχουν σχεδιαστεί και παράγονται σε συνεργασία με τον παγκοσμίως κορυφαίο προμηθευτή, την OMRON.

Τα πλήκτρα του Vanguard μπορούν να περηφανεύονται για διάρκεια ζωής 70 εκατομμυρίων κλικ και για απαιτούμενη

δύναμη ενεργοποίησης μόλις 45 γραμμαρίων. Οι PRES διακόπτες διαθέτουν επίσης μια εξαιρετικά μικρή pre-travel απόσταση 1,5 mm και μια συνολική απόσταση της διαδρομής μόνο 3.5mm, σε σύγκριση με τα στάνταρ 2.0 mm και 4,0 mm αντίστοιχα στα άλλα πληκτρολόγια. Έχουν βελτιστοποιηθεί για να ενεργοποιούνται κατά 25% γρηγορότερα, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να εκτελούν εντολές σε υψηλότερη ταχύτητα και να πραγματοποιούν 12,5% περισσότερα κλικ (και με λιγότερα σφάλματα). Τα πλήκτρα είναι χαμηλά τοποθετημένα, ώστε να εξασφαλίζεται μια άνετη και ομαλή πληκτρολόγηση. Η τεχνολογία anti-ghosting με δυνατότητα ταυτόχρονης πληκτρολόγησης μέχρι 26 πλήκτρων (26-key rollover) εξαλείφει κάθε input lag και προσφέρει τη δυνατότητα ακριβούς πληκτρολόγησης πάντα.

Το συμπαγές πληκτρολόγιο είναι εργονομικά σχεδιασμένο με 109 πλήρως παραμετροποιήσιμα κουμπιά, καθώς και κουμπιά media controls συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου περιστροφικού ρυθμιστή έντασης για μέγιστη άνεση. Τέλος, χάρη στο RGB Backlighting, τα πλήκτρα μπορούν να επισημαίνονται ξεχωριστά ανάλογα με το χρώμα για εύκολη αναγνώριση στο gaming στο σκοτάδι ή απλά για να προσθέσετε ένα δικό σας «πολεμικό χρώμα» στη βάση πολέμου σας.

ΛΙΑΝΙΚΗ: €159.99 (Διάθεση Πλαίσιο)

The post Sound BlasterX Vanguard K08, το απόλυτο gaming keyboard από την Creative! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα