SEGA και Wargaming ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Total War: Arena!

To Total War: Arena αποτελεί την free-to-play online εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού στρατηγικής της Creative Assembly, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για μία προσπάθεια που είναι εμπλουτισμένη με τη φιλοσοφία του multiplayer online battle arena.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers εμπλέκονται σε μοναδικές team-based μάχες, με το παιχνίδι να υποστηρίζει επικές μάχες 10 εναντίων 10 και τον κάθε παίκτη να ελέγχει 3 μονάδες (οι οποίες απαρτίζονται από 500 άνδρες).

Όπως έγινε γνωστό, η SEGA που είναι η publisher του παιχνιδιού αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την Wargaming (την οποία όλοι γνωρίζουμε από το εξαιρετικά πετυχημένο World of Tanks), με την δεύτερη να βοηθάει κυρίως στο κομμάτι του της καλύτερης προώθησης και τεχνικής υποστήριξης του Total War: Arena. Αυτή η κίνηση είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς θα ωθήσει στην μεγαλύτερη ανάπτυξη του free-to-play παιχνιδιού, καθώς αναμένεται να βοηθήσει στην αύξηση του κοινού και στην δημιουργία μίας αρκετά ισχυρής community. To Total War: Arena αναπτύσσεται από το 2013 και μία πρώτη ματιά στο gameplay του είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε την άνοιξη που μας πέρασε! Όπως θα διαπιστώσετε και από το gameplay trailer που ακολουθεί από το Arena δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι “massive” μάχες που έχουμε όλοι αγαπήσει από τα Total War games. Αναμφίβολα, η εμπλοκή της Wargaming είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του Total War: Arena και είναι ότι χρειάζεται για να μπορέσει το Arena να εκτοξευθεί!

The post SEGA και Wargaming ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Total War: Arena! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα