Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Μετά τους τίτλους Pokemon Mystery Dungeon του DS, η Nintendo αποφασίζει να μεταφέρει το franchise αυτό και στο 3DS, δυστυχώς χωρίς την επιθυμητή επιτυχία. Αλλά εδώ μιλάμε για Pokemon, δεν γίνεται να μην σου αρέσουν τα Pokemon. :P

Σενάριο και τα ρέστα

H ιστορία του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή, αλλά ενδιαφέρουσα. Όλα

ξεκινάνε με ένα όνειρο στο οποίο ένα Pokemon σου ζητάει να σώσεις τον κόσμο του. Όταν λοιπόν εσύ ξυπνάς διαπιστώνεις ότι έχεις μεταμορφωθεί ο ίδιος σε Pokemon και βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο. Η διαφθορά «μαστιγώνει» τον κόσμο των Pokemon, αλλά παρ” όλα αυτά, κάνοντας φίλους και εκπληρώνοντας αποστολές, προσπαθείς να χτίσεις έναν παράδεισο για τα Pokemon.



Gameplay

Το Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity έχει πολλές δραστηριότητες που όμως θα βαρεθείς αρκετά γρήγορα. Το σύστημα μάχης διατάσσεται στα πλαίσια στρατηγικής, δυστυχώς όμως οι προγραμματισμένοι φίλοι σου δεν είναι και τόοοοσο έξυπνοι. Οι αποστολές είναι πολύ παρόμοιες μεταξύ τους, καθώς και τα μέρη που θα επισκεφτείς. Στην ομάδα σου προστίθενται συνεχώς νέα Pokemon, αν και δε ξέρεις πόσο χρήσιμα θα σου είναι στη πορεία. Ένα νέο χαρακτηριστικό στη Dungeon σειρά είναι η δυνατότητα να χτίσεις τον «παράδεισο». Με υλικά που θα μαζέψεις στις αποστολές σου μπορείς να χτίσεις φάρμες και εργοστάσια που θα σε βοηθήσουν στη πορεία του παιχνιδιού. Χρησιμοποιώντας την κάμερα του 3DS, βρίσκεις μια στρογγυλή επιφάνεια στον πραγματικό κόσμο και ξεκλειδώνεις νέες αποστολές και Pokemon. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις μαζί με φίλους σου (τοπικά), πράγμα που σου προτείνω ώστε να έχεις έστω άλλο ένα ικανό Pokemon στην ομάδα σου.

Και από εμφάνιση;

Από γραφικά το παιχνίδι θα σε εντυπωσιάσει! Η χρήση του 3D θα σου δώσει μία εκπληκτική αίσθηση βάθους και εφέ στις μάχες. Τα βιντεάκια που αφορούν την ιστορία του παιχνιδιού είναι επίσης καλοφτιαγμένα με ζωντανά χρώματα και μοναδικό φωτισμό. Στο θέμα ήχου τώρα, μην περιμένεις κάτι το τρομερό, άλλα σίγουρα η μουσική του παιχνιδιού ταιριάζει στο κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα